2777
2789
خیلی پشیمون میشی زنا بعد ازدواج خیلی گرم میشن و برعکس مرد ها سرد حالا سنشون بالا باشه که خیلی زودتر ...

قربونت برم یه چیزی رو اشتباه گفتی اتفافا اون زنان که سنشون بره بالا سرد میشن آقایون تا برن داخل قبر هیچوقت از کار افتاده نمیشن تو اون جیزی که مد نظرته خیلی هاشم به ژنتیکه بارو می بینی ۲۰ سالشه کلا سرده من طرفمو دوست دارم و بهش علاقه دارم ابن‌چیزام بهش فکر کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست داشتن تنها کافی نیستمن ۳۹ سالمه جای دخترمی عزیز جون زندگی همین دوره ی دوستی و نامزدی نیست

قربونت برم من هم دوسش دارم هم همه چی داره هم آدم‌تکمیلیه گیرم با چهارسال پایین تر خودم ازدواج کردم که چی؟ آدمی که نفهمه و سرد و به درد نخور باشه همون ۲۵ سالگیم همونه این آدم همه چیش خوبه برامم‌مهم نیست مثلا الان شما با گوشه کنایه بگی من جا مادرتم اون جا پدرته باشه مادر جان ممنون از راهنماییت 

قربونت برم من هم دوسش دارم هم همه چی داره هم آدم‌تکمیلیه گیرم با چهارسال پایین تر خودم ازدواج کردم ک ...

نه گوشه کنایه نمیزنم اتفاقا 

کاملا دلسوزانه دارم بهت میگم 

ادم میتونه با کسیکه سنش بهش میخوره ازدواج کنه عاقلانه و لزوما همه شون داغون نیستن

نه گوشه کنایه نمیزنم اتفاقا کاملا دلسوزانه دارم بهت میگم ادم میتونه با کسیکه سنش بهش میخوره ازدواج ک ...

فداتشم دلت برا خودت بسوزه مرسی من‌انتخاب خودمو‌کردم و خیلیم بخش علاقه مند و مصمم هستم مطمئنم بهترین انتخابه

فداتشم دلت برا خودت بسوزه مرسی من‌انتخاب خودمو‌کردم و خیلیم بخش علاقه مند و مصمم هستم مطمئنم بهترین ...

تا دو هفته پیش اخه  نمیشناختیش 

دو بار اومدن خاستگاری

میگفتی شوگره یا شوهر 

اوف خیلی بده درک میکنم کاملا چی میگی ... من که پشیمونم کاش با اختلاف سنی کمتر ازدواج میکردم

منم بعضی وقتا این فکر و میکنم ولی میگم اگه یکی بود که این موردش اوکی بود ولی چیزای خیلی بدتری داشت بالاخره هیچ زندگی کامل نیست گلم منکه کنار اومدم ولی خب فکر و خیال و اگر اگر زیاد میاد تو ذهنم

آره ماتوفامیلمون بااین اختلاف داریم هرکی میبینه میگه باباتونه فکرمی‌کنن با باشه نه شوهرش

یازده سال اختلاف سنی اونقدرام تو چشم نمیادا

مگه اینکه دختر خیییلی بیبی فیس باشه