الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خخخخ راست میگم اخه تو فامیل شوهر منم همینه هی میگن زن ممد فلان ولی تا یه پشه هم میمیره سریع میرن ختمش یجور سیاه میپوشن اصلا من هنگ میکنم بعد ب منم میگن بیاااا
اره همه ایناکه گفتیییییی هس البته شوهرم معروفه تو روستا همه دوسش دارن به عشق اون منم دوسم دارن
خیلیم عالی کیف کن دیگه
ما هم تو روستامون بد میدونن اسم زن رو بگن ،مثلا منم برم روستا میگن دختر فلانی یا زن فلانی
پسر عمه شوهرم اوایل ازدواج به شوهرم گفت دیدم با بچه ات تو خیابون بودی آنقدر بهم برخورد آخه من سنم کم بود به من گفته بود بچه 🤣بعدا فهمیدم مرسومه به جای زن میگن بچه ات
گویند علی میزده صد وصله به کفشش. ای کاش دل خسته ما کفش علی بود✨در ره لیلی که خطر هاست در آن... شرط اول قدم آن است که مجنون باشی🌾✨. شهید یوسف الهی مثل برادر منه همون قدر باعث آرامش من🕊️❤️