2777
2789
عنوان

تو روستای شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1071 بازدید | 67 پست
این صیحه منظورت چی بود 

بزنی نت میاد

گویند علی میزده صد وصله به کفشش. ای کاش دل خسته ما کفش علی بود✨در ره لیلی که خطر هاست در آن... شرط اول قدم آن است که مجنون باشی🌾✨.                شهید یوسف الهی مثل برادر منه همون قدر باعث آرامش من🕊️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان پست می  زارپ قفل میکنم بخون

اون تاپیک شهدایی منم بست نی نی یار میدونی سه تا کاربریم ترکیده کلا سر همین چیزا یه عده خیلی .... هستن انقدر گزارش زدن نی نی یار ترکوند منو 

گویند علی میزده صد وصله به کفشش. ای کاش دل خسته ما کفش علی بود✨در ره لیلی که خطر هاست در آن... شرط اول قدم آن است که مجنون باشی🌾✨.                شهید یوسف الهی مثل برادر منه همون قدر باعث آرامش من🕊️❤️
من کرمانشاهم دیشب اینجا چنان صدای غرش و رعدی تو آسمون میومد به عمرم همچین چیزی نشنیدم

اون فرق داره

این صیحه منظورت چی بود 

صیحه آسمانی یا ندای آسمانی از نشانه‌های حتمی ظهور امام مهدی(عج) است که از آسمان شنیده می‌شود. بنا بر احادیث، محتوای این صیحه آسمانی، بشارت به ظهور امام مهدی(عج)، بیان نام حضرت مهدی(عج) و حقانیت شیعه است. در پایان همان روز، صدایی نیز از شیطان شنیده می‌شود که حق را به عثمان بن عفان و پیروانشان می‌دهد و سبب تردید برخی می‌گردد.

در روایات، برای ندای آسمانی ویژگی‌هایی ذکر شده است؛ از جمله اینکه همه مردم آن را به زبان خود می‌شنوند و پس از آن، نام حضرت مهدی(عج) بر سرِ زبان‌ها می‌افتد

خیلی نامردیه

چیز خاصی نبود حاشیه ای نبود نمیدونم چرا واس تورو بستن