2777
2789
عنوان

خانما و مامانها کمک

73 بازدید | 18 پست

خانم ها من یه دختر سه ساله دارم دیشب گریه میکرد که دوست ندارم کنار تو بخوابم میخوام کنار بابام بخوابم و بابامو دوست دارم

خیلی دلم شکسته چیکار کنم؟

تامیتونی بهش محبت کن و باهاش همبازی شو چنان اسیرت بشه ولت نکنه

کلا دخترا بابایین پسرا مامانی 

کشش جنس مخالف بهم تودنیا بی تاثیرنیست ک گفتن دخترا بابایی پسرامامانین

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه من میگه به بابا میگن یه مامان جدید بخره تو به درد نمی خوری 

وای عزیزم 😂😂

توام بگو بحرف اونا گوش نده اونا الکی میگن هرکی بهت اینحرفو زد بگو توخودت بدردنخوری🤣🤣

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
بچه من میگه به بابا میگن یه مامان جدید بخره تو به درد نمی خوری 

مسأله ما از اونجا شروع شد که باباش اصلا اهل سختگیری و تذکردادن بهش نیست و فقط من مجبورم بهش تذکر بدم و عصبی شدم 

حالا هم از دیشب کلا ناامید شدم

حسودی نکن

بچه است دیگه

به من که میگن میگم آخ جون برو پیش بابات یکم راحت باشم

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
حسودی نکن بچه است دیگه به من که میگن میگم آخ جون برو پیش بابات یکم راحت باشم

من قبلا از رابطه خوبش با باباش خوشحال میشدم ولی الان کلا من رو قبول نداره فقط باباش قبول داره که مقصرم باباشه

من هر کار بکنم باباش از کار برگرده دیگه کنارم نمیاد

اشکال نداره ازادشون بذار تازه خوشحالم باش ک باباباش ارتباط خوبی داره

من قبلا از رابطه خوبش با باباش خوشحال میشدم ولی الان کلا من رو قبول نداره فقط باباش قبول داره که مقص ...

بزرگ میشن خوب میشن زیاد حساس نشو با بچه

ولی به باباش بگو احترام تورو ببره بالا جلوش

مثلا بگه هر چی مامان بگه

من دوسش دا م

مامان از همه بهتره و از این حرفا

کارا مقطعیه ولی حس مادر رو پدر باید خوب کنه و بد نکنه جلو بچه

رفتار پدرو درست کن بچه خودش درست میشه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
موافقه با حرفشون بدش که نیومده می پرسه از باباش قبل خواب کی مامان جدید می خری

خب تویادبده موافق نباشه بچه هازود یادمیگیرن تو خونه بادخترت حرف بزن 

بگو مامان جدید بده اذیتت میکنه  بذار تصور بدی داشته باشه خدانکرده روذهن شوهرت تاثیرمیذاره ها 

بعد هم اونایی ک اینحرفارو میزنن ب بچت باهاشون برخورد کن و دیگم بچتو پیششون نفرس 

خودتون رو فدای بچه نکنید که سرخورده نشین برای خودتونم وقت بزارید بچه های من خیلی دوستم دارن اما حالا که بزرگ شدن ترجیح میدن من ته قلبشون باشم تا دائم کنارشون مادر های خوبی باشین اما با خودتونم مهربون باشین

بزرگ میشن خوب میشن زیاد حساس نشو با بچه ولی به باباش بگو احترام تورو ببره بالا جلوش مثلا بگه هر چی ...

آخه خیلی دلم شکسته چون کل سختی های بچه تنها روی دوش من بوده الان ۲۵ سالمه ولی هزارتا مشکل جسمی پیدا کردم سر بزرگ کردن دخترم حالا هم فقط باباش دوست داره