2777
2789

من در شرف ازدواجم و خیلی چالشای زیادی پیش رومه قطعا.. از مشکلات و عروسی و.... تا اختلافات کوچیک حتی سر یه شکلات و...(کلا هم ادم بی سیاستی هستم)

شما تو این دوران چیکار کردید که تنشاتون کم شد؟؟

عروسی گرفتید یا نه؟؟ اگه نه پشیمون نشدید؟؟

استرس خودتون رو چیکار کردید؟؟

اگه به عقب برگردید چه کا و چه رفتاری رو‌انجام نمی‌دادید؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارک باشه عزیزم

اول از همه با خانواده شوهر صمیمی نشو،احترام بزار همیشه

عروسی حتما بگیر،شده مختصر و کم هزینه ولی از خواسته های نگذر

هیچوقت از خانواده شوهرت به شوهرت چیز بدی نگو، کار اشتباهی کردن، با سیاست و مستقیم خودت جواب بده

عزیزم من خودم تجربه اش دارم مردها بیرون سرکار خیلی اذیت میشن تا میتونی فقط کم غر بزن اونوقت همه جی حل میشه غر زدن یکیم زیاد حساس بودن طرف زندانی خودت بکنی خونه خراب هست البته نظر من هست

سعی کن زیاد اوایل زندگی دنبال زرق و برق و چیزای گرون نری، بستگی به اوضاع مالی همسرت خرج کن، مثلا اگه چندان عالی نیست دنبال عروسی و تالار گرون و شیک نگرد یا مثلا دنبال این نباش که هر هفته ببرتت رستوران گرون و...

پول پس انداز کن یا سرمایه گذاری کن، بعد خرج کن تو ضرورت های زندگی

مهمترین نصیحتم با شوهرت خیلی خیلی مهربون باش خیلی دوستش داشته باش بخاطر مراسم و ....ناراحتی و تنش ایجاد نکن من اوایل با شوهرم لجبازی میکردم الان خیلی پشیمونم خیلی خیلی

لطفا اگه یچیزی ناراحتت کرد بدو بدو نرو بهش نگو یکم صبر کن با خودت فکر کن در مورد اون قضیه بعد با ارامش باهم صحبت کنید خیلی ها منتظرن دعوا ها و مشکلاتتو ببینند به قولی خودتو دشمن شاد نکن