2777
2789
عنوان

پسفردا نوبت سزارین دارم میشه ی لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 44 پست
اینجا فقط ی بیمارستان داره اونم  اصلا ب ادم نمیرسن  سری قبل ی شیاف هم بهم ندادن برا ...

با خودت شیاف و مسکن ببر شنیدم بعد عمل نسکافه و چای و اینا باید بخوری من سزارین نبودم تجربه ندارم از یکی ک بلده بپرس چیزایی ک لازمه خودت ببر اونا نمیدن

🕊✌🏻

من سزارین شدم خداروشکر هیچ درد و مشکلی نداشتم ، شیاف ببر هر هشت ساعت استفاده کن ممکنه تو بیمارستان ندن اگه دولتی باشه ،‌ بعدشم چرا اخه هنوز شیر میدی به بچه اولت؟ چرا یکم به فکر خودت نیستی؟ حالا شیرخشک میخورد چی میسد مگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به دومی هم میخوای شیرخودتو بدی؟ تو وضعت ازمنم وخیم تره خدا کمکت کنه شیرینیاشو ببینی افسردگی ازیادت م ...

مجبورم بدم کمکی هم شیر خشک میدم . شیر خشک خالی بخام بدم خیلی هزینه بره اخه .ممنونم عزیزم

اره  شانس من بود . پریود نمیشدم  فک کردم دیگ باردار نمیشم

اشکال نداره گلم انشالله بسلامت بغلش کنی

حتما کمکی داشته باش بعد زایمانت چون واقعا رسیدگی به دوتا بچه کوچیک سخته

دختر قشنگم❤بارانِ من❤تو بهترین معجزه خدایی واسه من و بابایی بعد از ۸ سال❤خدایا شکرت❤
من سزارین شدم خداروشکر هیچ درد و مشکلی نداشتم ، شیاف ببر هر هشت ساعت استفاده کن ممکنه تو بیمارستان ن ...

عزیزم هر کاری کردم از شیر بگیرمش  این اخواخر یا شیر خشک بهش بدم اصلا نگرفت . چیکارش کنم 

منم باردارم برج ۵ سزارین میشم اولی سز شدم بیهوشی.اصلا اذیت نشدم.الانم ۶ سال گذشته واقعا میترسم برا دومی درد بکشم

روزی می آید که دلت برایم تنگ خواهد شد..روزی متوجه جای خالی ام در دنیایت خواهی شد..درست همان روزی که من؛در دست نیافتنی نقطه در زندگی ات ایستاده ام!
خودت شیاف دیکلوفناک ببر با خودت هر هشت ساعت استفاده کن،اتاق عمل بگو برات پمپ درد هم بزاره

اخه اون قسمتی ک میان شکمتو هی فشار میدن خیلی ترسناکه  از اونش خیلی میترسم پمپ درد هم پرسیدم ندارن متاسفانه مگه فقط شیاف ببرم

سلام عزیزم مادر شوهر منم بچه اول و دوم یک سال اختلاف دارن.اولی سه ماهه بود که دومی رو ناخواسته (شوهر منو یعنی😂)باردار شده خیلی برام تعریف کرد.برای زایمان که فکر نکنم‌ سخت تر باشه...همون مدل قبلی دیگه ...ولی برای بزرگ کردن سختش بود اولی دیگه شیرش رو نخورده اون یک ساله بوده و دومی تو‌بغلش اونم دست تنها سختیش‌ یک ساله .بعدش هم که بزرگ تر شدن حسابی با هم آتیش سوزوندن ...مادر شوهرم میگه یکی دو سال اول سخته بی خوابی ...مراقبت ...اصلا وقت نمیکرده کار دیگه ای بکنه خودت تقویت کن و حرص نخور اتفاقی هست که افتاده و خیلی ها مثل شما هستند .نترس دیگه مادر هستیم و باید قوی باشیم  انشالله به سلامتی به دنیا بیاد

بیهوشی راحتی بنظرم . من بی حسیه  اینجام همه ناشی

میگن دیگه بی حسی میکنن .بیهوش نمیکنن

روزی می آید که دلت برایم تنگ خواهد شد..روزی متوجه جای خالی ام در دنیایت خواهی شد..درست همان روزی که من؛در دست نیافتنی نقطه در زندگی ات ایستاده ام!

به خودت رحم کن هم بارداری هم به بچه شیر میدی؟هیچی ازت نمیمونه که....توصیه های بعد سزارین اینه که شیاف دیکنوفناک حتما همراهت باشه روزی دوبار استفاده کن مثل اب رو اتیشه....از کمر که بی حس میشی بعد عمل تا چند ساعت نه حرف بزن نه سرتو تکون بده که سردرد و حالت تهوع نداشته باشی...بعدش هم مایعات زیاد مثل چای و نسکافه وابمیوه زیاد بخور

هرسال نااگاهانه از سالروز مرگ خود عبور میکنیم....