سلام ب همه . من نوبت سزارین دارم بچه دوممه. اولی رو اورژانسی سزارین شدم خیلی عذاب کشیدم وحشتناک بود الان برا دومی کلا ی سال از عمل اولم گذشته این دومی ناخاسته بود ممکنه عمل دوم سختتر هم باشه؟ با توجه ب این ک زمان کمی از عمل اول گذشته و ی بچه کوچیک دارم . کسیم ندارم کمکم کنه متاسفانه .کسی اگر تجربه ای داره راهنمایی کنه . بچه اولمم هنوز شیر خودمو میخوره و واقعا افسرده و خسته و داغونم خیلیم میترسم برا عمل
سلام عزیزم مادر شوهر منم بچه اول و دوم یک سال اختلاف دارن.اولی سه ماهه بود که دومی رو ناخواسته (شوهر منو یعنی😂)باردار شده خیلی برام تعریف کرد.برای زایمان که فکر نکنم سخت تر باشه...همون مدل قبلی دیگه ...ولی برای بزرگ کردن سختش بود اولی دیگه شیرش رو نخورده اون یک ساله بوده و دومی توبغلش اونم دست تنها سختیش یک ساله .بعدش هم که بزرگ تر شدن حسابی با هم آتیش سوزوندن ...مادر شوهرم میگه یکی دو سال اول سخته بی خوابی ...مراقبت ...اصلا وقت نمیکرده کار دیگه ای بکنه خودت تقویت کن و حرص نخور اتفاقی هست که افتاده و خیلی ها مثل شما هستند .نترس دیگه مادر هستیم و باید قوی باشیم انشالله به سلامتی به دنیا بیاد
به خودت رحم کن هم بارداری هم به بچه شیر میدی؟هیچی ازت نمیمونه که....توصیه های بعد سزارین اینه که شیاف دیکنوفناک حتما همراهت باشه روزی دوبار استفاده کن مثل اب رو اتیشه....از کمر که بی حس میشی بعد عمل تا چند ساعت نه حرف بزن نه سرتو تکون بده که سردرد و حالت تهوع نداشته باشی...بعدش هم مایعات زیاد مثل چای و نسکافه وابمیوه زیاد بخور