2777
2789
عنوان

پسفردا نوبت سزارین دارم میشه ی لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 44 پست
چطوری بچت شیر خودتو میخوره و حامله ای و تازه میخای فاروم بشی هنگ کردم

😂😂بخدا این ۹ ماه رو با بدبختی گذروندنم . دست تنها غر و ادا اطوار اطرفیان ی طرف گذر زمان ی طرف . تازه موندم اینم بیاد بدبخت میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به بچت شیر خشک و پاستوریزه بده تا دومی شیر بدی کاری که مادر شوهر من کرد نمیشه دوتا رو شیر بدی ...من کلا یه بچه دارم شیر خشک دادم تا یک سالگی بعدش هم شیر خشک و پاستوریزه خیلی هم راضی آم ...اگه میخوای یه کارات برسی و به زندگی و‌یچه هات باید برنامه ریزی داشته باشی ...

عزیزم خیلی هم بیخیالی،شما ماه نهم بارداری هستی داری شیر میدی هنوز؟؟خب شیر خشک نمیتونی ،شیر پاستوریزه ...

عزیزم بچه اولم اصلا ب خاطر گرسنگی شیر نمیخوره . خدارو شکر خیلی خوب غذا میخوره و کامل سیر میشه وزنشم عالیه ولی از روی عادت تا سینه نخوره نمیخابه فقطم همینجوری میخابه . هر کاری کردم این عادتشو عوض کنم اصلا نشد ک نشد ‌. وگرنه این ماه های اخر اصلا شیری نداشتم ک بخوره همین ک میک میزنه خیلی بهم فشار میاد اما چ کنم شوهرمم اصلا درک نداره صبا بخاطر اینکه گریه نکنه میگه بزار دهنش  منم حوصله غر زدنشو ندارم 

اخه اون قسمتی ک میان شکمتو هی فشار میدن خیلی ترسناکه  از اونش خیلی میترسم پمپ درد هم پرسیدم ندا ...

پمپ درد و باید دکترت بنویسه از بیرون تهیه کنی....با پمپ درد هرچی شکمتو فشار بدن هیچ دردی حس نمیکنی

هرسال نااگاهانه از سالروز مرگ خود عبور میکنیم....

حرف بقیه اصلا مهم نیست مگه نون  ما رو‌میدن...به خودت و بچه هات فکر کن ..اینا هم بزرگ‌میشن و حرف مردم هم تموم میشه...کاری که درسته انجام بده ... خدایی که بچه میده  تحملش هم‌میده نگران نباش

به بچت شیر خشک و پاستوریزه بده تا دومی شیر بدی کاری که مادر شوهر من کرد نمیشه دوتا رو شیر بدی . ...

شیر پاستوریزه میخوره . هر غذایی هم بزاری جلوش نه نمیگه سرولاک هم میخوره . ولی از روی عادت شبا تا سینه نخوره نمبخابه اگه بهش ندم خیلی اذیتمون میکنه

پمپ درد و باید دکترت بنویسه از بیرون تهیه کنی....با پمپ درد هرچی شکمتو فشار بدن هیچ دردی حس نمیکنی

اصلا نمیشه تو همون تایمی ک بیحسی بیان شکمتو فشار بدن؟ اخه یادمه نیم ساعت تو ریکاوری بودم بعد اومدن فشار دادن ک اثر بیحسی رفته بود و واقعا واسه من ک تحملمم بالاست خیلی سخت بود  

شیر پاستوریزه میخوره . هر غذایی هم بزاری جلوش نه نمیگه سرولاک هم میخوره . ولی از روی عادت شبا تا سین ...

الهی عزیزم اره عادته  دیگه ،،،باید کم کم جداش کنی ... درست میشه خدا خودش جوری درست میکنه که خودتم متوجه نمیشی ..اکثر مردا هم کم تحمل غر غروووو ...اونا هم صبح‌میرن سر کار سختشون میشه دیگه چاره ای نیست