2777
2789

سلام ب همه . من نوبت سزارین دارم بچه دوممه. اولی رو اورژانسی سزارین شدم خیلی عذاب کشیدم وحشتناک بود الان برا دومی کلا ی سال از عمل اولم گذشته این دومی ناخاسته بود ممکنه عمل دوم سختتر هم باشه؟ با توجه ب این ک زمان کمی از عمل اول گذشته و ی بچه کوچیک دارم . کسیم ندارم کمکم کنه متاسفانه .کسی اگر تجربه ای داره راهنمایی کنه  . بچه اولمم هنوز شیر خودمو میخوره و واقعا افسرده و خسته و داغونم خیلیم میترسم برا عمل 

تجربه ندارم‌گلم.

امیدوارم ب خوبی و بدون سختی دنیا بیادش

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489   اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه سزارین دوم راحتر از اولی میشه 

ی بسته شیاف دیکلوفناک بخر تو لوازمت داشته باشی هر چار ساعت استفاده کن همه وی خوب پیش میره خودتو اذیت نکن

🥰در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن🥰

یعنی سه ماه بعد زایمان باردار شدی؟؟؟؟

نگران نباش منم زن داداشم سر اولی اذیت شد

ولی خودش میگفت دومی خیلی راحتر از اولیه

انشالله که شماهم همینطوری باشیت

دختر قشنگم❤بارانِ من❤تو بهترین معجزه خدایی واسه من و بابایی بعد از ۸ سال❤خدایا شکرت❤

به دومی هم میخوای شیرخودتو بدی؟ تو وضعت ازمنم وخیم تره خدا کمکت کنه شیرینیاشو ببینی افسردگی ازیادت میره عزیزم، من تجربه سزارین ندارم اما تو تاپیکا دیدم هم طبیعی هم سزارین دوم راحتتره امیدوارم برای شماهم اینطورباشه وسالم بغلش کنی برامنم دعا کن

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
یعنی سه ماه بعد زایمان باردار شدی؟؟؟؟ نگران نباش منم زن داداشم سر اولی اذیت شد ولی خودش میگفت دومی ...

اره  شانس من بود . پریود نمیشدم  فک کردم دیگ باردار نمیشم

ببین در کل زایمان دوم راختره،اولی رو اورژانسم شدی خب استرسم داشتی ،الان با خیال راحت تر میری برا زایمان،،ولی خب با بچه کوچیک اره یه کم برات سخت میشه ،باید همسرت خیلی پشتت باشه ،