2777
2789

پری روز مهمون داشتم توخونه بخاطر اینکه تشنه نشم کولر رو زده بودم الان بدنم خشک شده از درد کتفهام نمیتونم بخوابم قرص هم نمیشه خورد لطفا اگه چاره ای میدونید راهنمایی کنید

سلامتی و خوشبختی دخترم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم روزه به آدم بیمار واجب نیست برید دکتر و دارو مصرف کنید حتی اگر احتمال بیماری هم آدم بده نباید ...

کتفهام بیشتر اذیت میکنه امروز صبح هم دوتا عطسه داشتم.نمیدنم 

سلامتی و خوشبختی دخترم
عزیزم روزه به آدم بیمار واجب نیست برید دکتر و دارو مصرف کنید حتی اگر احتمال بیماری هم آدم بده نباید ...

عزیزم با احتمال بیماری نمیشه روزه رو شکست باید پزشک متخصص و متدین تایید کنه که روزه برای بدن ضرر داره.

پشت کتفت رو ویکس بزن . بگیر بخواب

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
عزیزم با احتمال بیماری نمیشه روزه رو شکست باید پزشک متخصص و متدین تایید کنه که روزه برای بدن ضرر دار ...

بله اون برای افرادی هست که بیماری زمینه ای دارن منم گفتم برن دکتر بزارن اون تصمیم بگیره 

عزیزم با احتمال بیماری نمیشه روزه رو شکست باید پزشک متخصص و متدین تایید کنه که روزه برای بدن ضرر دار ...

خانمی بدبختی اینجاست که باید برم سرکار وقت پزشک ندارم

سلامتی و خوشبختی دخترم