2777
2789
عنوان

دخترم اصن خواب نداره

356 بازدید | 37 پست

دخترم یک سال و‌نیمشه‌ شبا خواب نداره از اول اینجوری بود رفته رفته داره بدتر میشه الانم از سه و‌نیم بیداره هر غلطی میکنم نمیخوابه  دیگه دارم از پا میفتم بخدا ..همش زمین و‌زمانو‌ لعن میکنم تا کی قراره این وضع ادامه پیدا کنه اخه 

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار دهنش

شیر خشکی بوده 

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

صبح ها زود بیدارش کنم نزار در طول روز بخوابه

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
خودت بخوابی میخوابه چراغارم خاموش کن

نه متاسفانه اینجوری نیس که من بخوابم اونم بخوابه انقد میچرخه و سر صدا میکنه 

سلام

طاعاتتون قبول حق

کمبود

ویتامین د۳ بیقراری و بیخوابی میارهازدکتر کمک بخواه هورمون رشد تو خواب ترشح میشه شاید مولتی ویتامین بخواد

من سالهاست میدم به پسرم حتی الان که ۱۳ساله است

منم بچه م همسن دخترته الان خوابید تازه😶 کبود شدم دیگه کوچکتر که بود ساعت دو و نیم ظهر میخوابید تا ...

عصبی نمیشی تو ؟ من خیلی عصبی میشم از دستش بعدشم عذاب وجدان میگیرم