2777
2789

شبتون بخیرررر

میخوام یک یا دوتا لاین زیبایی و اموزش ببینم بنظرتون کدوم لاینا بهتره؟؟؟ کاشت مژه و لیفت ابرو . کار با مواد و رنگ و لایت . فیبروز و ارایش دائم . کراتین و احیا ؟؟؟؟

و اینکه در اینده اگر خواستم مرکز بزنم میتونم یا مرکز مو بزنم یا مرکز مژه و ابرو یا هم سالن بزنم مثلا رنگ و تتو با خودم 😵‍💫 سخته انتخاب 🥹

مسئله اینه که سوده زیاااد و مشتری کمتر یا مشتری بیشتر و کمی سود 😅

عزیزم میشه بگی چجوری ی نظرو ک مال خودمه پاک کنم؟

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ب نظر من اگر پول زیادتر میخوای لاین مو رو انتخاب کن اما خب بابد قید سلامتیت هم بزنی خیلی مسئله مهمیه ...

من به ماهی ۱۰ تومنم راضی ام با ۶ ۷ تا مشتری در ماه هم در میاد هرروز صبح تا شب درگیر نمیکنم خودم و 

بخاطر گاز مواد کراتین میگی؟

گاز و مواد شیمیایی رنگ و‌کراتین  تو شهر ما ک اینقدر کوچیکه دوتا رو با سرطان از بین برده خواهر شوهر من یکسال رنگ کار کرد تمام ناخوناش افتاد و حساسیت شدید پوستی گرف