2777
2789
عنوان

شوهرم هنوزم نیومده منم سحری نپختم

1251 بازدید | 62 پست

دیشب بچه هامو زد حالا ب دلایلی بی پول شده شغلشم ازاد ی روز کار هس ی روز نیس 

منم کلی فحشش دادم گفتم دفعه اول اخرت باشه دست رو بچه های من بلند میکنی همه ک ننه بی غیرت تو نیستن ک بچه هایی مثه تو عقده ای تربیت کنن(بچه هام ۲/۴ساله شونه ) جامونم عوض کردیم خابیدیم امروز صبح اقا با دماغ باد کرده بیدار شده فقط گف اماده شین ببرمتون خونه مادربزرگ(خونه ما)مام رفتیم از اون موقع ن دنبالم اومد ن زنگم زد منم با پدرم برگشتم تا الان هم خونه نیومد الان زنگش زدم گفتم چرا نمیای نکنه خونتو فراموش کردی گف میام همچین سررررد ب زور منم گفتم تو اگ مرد بودی ک بالاسر بچه هات مینشستی خونه پدری میکردی ولی نمیکنی و صبح تا شب علافی چون مردونگی نداری جیک نزد 

ولی میترسم بیاد خونه سروصدا کنه  کاش بمیره خلاص شم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عجب بیشرفی که دست رو‌بچه بلند میکنه بعد روزه هم میگیره؟ بیزارم از دین این ادما….

دیگه اجازه نده اینکارو بکنه

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)

اومدخونه محلش نده چیزی هم نگو بخاطر بچه ها،سحری یه چیز ساده براش بپز،امیدوارم مشکلتون حل بشه؟اگه ماشین داریدحتما اسنپ ثبت نام کنه

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.
پول رو باید تلاش کرد بخدا قسم من پام بند بچه هام نبود تو خونه ی جوری پول در میاوردم چشش در بیاد حیف& ...

ماشالا شیرزن

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
هیچی نمیگفتی میومد ببینه چرا هیچی نمیگی کنجکاو میشد الان فهمیده حرصت گرفته بدتر میکنه 

تحمل ندارم خستم از کاراش مگ میشه ادم از ساعت۱۱تا الان بیرون پلاس باشه از خونه این و اون غذا بخوره

خردش نکن‌ .بی پولی خیلی بده . خدا هیچ مردی رو شرمنده زن و بچه اش نکنه . گناهش چیه کار نیست. نمک رو زخمش نپاش . 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
اومدخونه محلش نده چیزی هم نگو بخاطر بچه ها،سحری یه چیز ساده براش بپز،امیدوارم مشکلتون حل بشه؟اگه ماش ...

ماشین نیسان داریم رانندس. خیر سرش ارزومه ی روز ک میره جاده خبر مرگش بیارن ۲ساله کل سرمایمو فروختم براش ماشین خریدم یک ذره جلو نرفتم 

سر به سرش نذار به خاطر بچه هات کوتاه بیا مثل من که چند سال دهنم رو بستم به خاطر بچه هام اینطوری که شما میکنی مشکلاتت چند برابر میشه هم بی پولی هم اعصاب خوردی و تنش اون بچه ها نداری براشون بسه دیگه ترس و کتک و دلهره رو اضافه نکن که روحشون آسیب ببینه سوره واقعه و مزمل هر شب بخون زندگی آسونتر میگذره 😔