2777
2789
اوهوم دقیقا ، اما معنیش قشنگه بنظرم😍

آره معنیش قشنگه، ولی تو تلفظ دچار سختی و مشکل میشه آدم، ووقتی یکی صدا میکنه رزا هی باید بهش بگی عزیزم رزا نه رزسا 😉

دلم برات تنگ شده جونم میخام ببینمت نمیتونم    کاشکی یروز بیایی پیشم و دیگه نری  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با احترام قشنگ نیست البته من با بیشتر اسمایی که آخرشون سا داره مشکل دارم🫣

ممنونم از نظرتون ، اره نظر خودمم همینه چون خوش آوا نیست یجورایی ❤

کاربری دست دونفره..من و دوستم
آره معنیش قشنگه، ولی تو تلفظ دچار سختی و مشکل میشه آدم، ووقتی یکی صدا میکنه رزا هی باید بهش بگی عزیز ...

دقیقا ، بچه در اینده اذیت میشه از اینکه اسمشو اشتباه تلفظ میکنن

مرسی از نظرتون عزیزم

دقیقا ، بچه در اینده اذیت میشه از اینکه اسمشو اشتباه تلفظ میکنن مرسی از نظرتون عزیزم

آره گلم، اعصابش خورد میشه هی اسمش رو اشتباه بگن و اون هی بخاد اصلاح کنه و از چشم شما میبینه و میگه ماااااامااااان این چه اسمی بود برای من گذاشتید🥰

آره گلم، اعصابش خورد میشه هی اسمش رو اشتباه بگن و اون هی بخاد اصلاح کنه و از چشم شما میبینه و میگه م ...

اوهوم موافقم با نظرتون راستش این اسم یکی از دخترای فامیلمون بود از معنیش خوشم اومد واسه همون تاپیک زدم عزیزم😁😍خودم مجردم

اوهوم موافقم با نظرتون راستش این اسم یکی از دخترای فامیلمون بود از معنیش خوشم اومد واسه همون تاپیک ز ...

خدا خفت نکنه، من فکر کردم دخمل تو راه داری داری نظر میخایی، ایشالا یروز برای نینی خودت بیای نظر بخایی. 

خدا خفت نکنه، من فکر کردم دخمل تو راه داری داری نظر میخایی، ایشالا یروز برای نینی خودت بیای نظر بخای ...

نه عزیزم من خودم کوچولوعم هنووز 😂😂۱۹ سالمه حدودا

قربونت برم مرسی❤

نه عزیزم من خودم کوچولوعم هنووز 😂😂۱۹ سالمه حدودا قربونت برم مرسی❤

کوچولو کی بودی تووووو آخه، دختر من 15 سالم بود دخترم دنیا آمد، و الان 15 سالشه 🥰😂

کوچولو کی بودی تووووو آخه، دختر من 15 سالم بود دخترم دنیا آمد، و الان 15 سالشه 🥰😂

ای جونممم ماشالا گل دخترتون چه مامان جَوونی دارن پس😍😍چقدر خوبه فاصله سنیتون کمه

ای جونممم ماشالا گل دخترتون چه مامان جَوونی دارن پس😍😍چقدر خوبه فاصله سنیتون کمه

آره 15 سال تفاوت داریم، و کلا با هم دوستیم تا مامان و دختر و هر جا میریم هیچ کس حدس نمیزنه من مامانش باشم یا میگن خواهر یا خاله، چون خودمم بی‌بی فیس هستم هنوز پیری نیومده سراغم 😅

آره 15 سال تفاوت داریم، و کلا با هم دوستیم تا مامان و دختر و هر جا میریم هیچ کس حدس نمیزنه من مامانش ...

ای جونم خدا حفظتون کنه در کنار هم😍عزیزم ماشالا مشخصه خوش اخلاق و خوش مشرب هستین❤