2777
2789
عنوان

مبشه یع دقع بیاین

194 بازدید | 42 پست

سلا خانوما....سوالم اینه که کیا اول زندگیشون هیچی نداشتن و‌سختی کشیدن ولی الان به همه چی رسیدن ..ما‌یه جورایی اول زندگمونه به معنای واقعی هیچی نداریم نه سرمایه ای نه هیچی  هععععی😞😔

درست میشه

اکثرا از اول هیچی نداشتن

کمکم درست میشه

یهو حاضرر و آماده کی برامون گداشته

حالا بعضیا دارن ولی نه همه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من درسته هنو‌ نرفتم تو خونه خودمو نامزدم ولی نامزدم هیچی نداشت وقتی اومد‌ ولی الان خداروشکر ماشین خریده باهاش کار میکنه کارای سر بازی و کار اصلیشو داره جور میکنه و  قول داده ک کل جهیزیه رو خودش بخره کل خرج منم خودش میده😁

عزیزم همه اول از صفر شروع میکنن بقول خودت شما اول زندگیتونو توقع نداشته باش مث سرمایه داران زندگی کنین شماعم کم کم از همه لحاظ بهتر میشین یکم تحمل باید کن صبور باش

حکم این بازی شده دل را به شاهی باختن یا که سربازی شدن با عشق بی بی ساختن✨
منم دوساله ازدواج کردیم یه پراید۸۹ داریم دیگه هیچی نه طلایی نه خونه ایی 🥲

اخخخ‌منم ...باورت میشه شبا از فکر و خیال خوابم نمیبره همش باخودم‌میگ جی میشه ایندمون...شما بچه داری؟

اخخخ‌منم ...باورت میشه شبا از فکر و خیال خوابم نمیبره همش باخودم‌میگ جی میشه ایندمون...شما بچه داری؟

اره منم مثل شما خیلی فکرو خیال میکنم طلاهامو دادم رهن خونه همش حسرت پولدارا رو میخورم. یه دختر یه ساله دارم گلم

�خدایا خودت هوامو داری....
عزیزم همه اول از صفر شروع میکنن بقول خودت شما اول زندگیتونو توقع نداشته باش مث سرمایه داران زندگی کن ...

خب عزیزم مشکل اینه ک‌شوهرم‌حقوق ثابت نداره نمیشه پس انداز کرد

درست میشه اکثرا از اول هیچی نداشتن کمکم درست میشه یهو حاضرر و آماده کی برامون گداشته حالا بعضیا ...

ممیدونم عزیزم الان خواهرشوهرم همه چی داره همش حسرتشومیخورم

من درسته هنو‌ نرفتم تو خونه خودمو نامزدم ولی نامزدم هیچی نداشت وقتی اومد‌ ولی الان خداروشکر ماشین خر ...

خشبحالت  ..منم خداییش شوهرم تو‌جهیریه کمکم کرد

بره سرکار کار کنه خوبه ماهی5/6تومن درامدش باشه توعم زیاد سخت نگیر بهش الان اون خودش فشار زیاد روشع

حکم این بازی شده دل را به شاهی باختن یا که سربازی شدن با عشق بی بی ساختن✨

منم شوهرم کار درست حسابی نداشت شهرستان بودم گذاشتم اومدم تهران قید خانوادمو زدم الان سر کاره هی میگذره خداروشکر 

�خدایا خودت هوامو داری....