خیلی خیلی بخاطر کوتاهی ها، بی مسئولیتی ها و رفتار شوهرم از دستش دلخورم، واقعا تصمیم گرفتم مثل دو تا غریبه باشیم، نمیتونمم مثل قبل باشم باهاش، بنظرتون جواب میده؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب ببین اگه بخوای با رابطه کم سرد رفتار کنی خطرناک میشه شاید بره جای دیگه یا روشهای جایگزین ا ...
گمان نمیکنم از من بهتر گیر بیاره، خودشم تو این باغا نیس، قبلنا ک درس میخوند هر بار ک حرفمون میشد چند روز میرفت میچسبید به کتاباش، الان میچسبه به کارش، دوسدارم تا صبح بشینم گریه کنم
واقعا کم آوردم و الکی فیلم بازی نمیکنم براش ک سرد شدم در صورتیکه توی دلم چیز دیگع باشه، واقعا نمیتونم دیگه، کاش از روز اول محلش نمیدادم تا الان همش دنبالم باشع،نه اینکه بزرگش کنم تاییدش کنم. هیچ کسی رو هم قبول نداره، فک میکنه بهترین شوهر دنیاس
ای کاش از اول اینقد بد میبودم انقد سر همه چی غر میزدم انقد بی عرضه میبودم تا اون بخاد همه کاستی ها رو جبران کنه، جور زندگی بیفته روی دوش اون.نه اینکه خودشو ول کنه
بچه دارید؟ مشاوره رفتید تا حالا چه قبل ازدواج چه بعد مشکلات
آره ی پسر دارم، نه مشاوره نرفتیم چون هیچ کسی رو قبول نداره. کسی که اصلا به خودش نمیرسه، به ظاهرش اهمیت نمیده، بابدبختی چنوخت یبار لباس نو میپوشه و همش همون قبلی ها تنشه، حتی نمیره ی گواهینامه بگیره بشینه پشت ماشین، فقط کارش و خانوادش ک همییشع انقد بدبختی دارن ک فکرش درگیرشونه، بنظرت جایی برای مشاوره باقی گذاشته، عین روز روشنه ک این آدم جاخالی کرده توی زندگی، فقط بره سر کار و بیاد همین
میگم ک فکر میکنه از آسمون افتاده زمین و همه چیش عالیه، گفت مگه چی شده،خدا رحم کنه، گفتم زندگیم داره تلف میشه و ... از این ی چیز نمیگذرم، گفت ک داره به من خوش میگذره و عمر من تلف نمیشه، به طعنه گفت