2777
2789
عنوان

کیا با شوهرشون سرد شدن توی همه چی و به خواسته ای ک داشتن رسیدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 40 پست
چند سالتونه ؟ و ببخشید اگه دوست داری بگو رابطه هاتون چند روز یه باره

من ۳۲سالمه و اون ۳۸سالشه، بستگی به شیفتش داره گاهی اوقات چندروز پشت سر هم بعدش چندروز نداریم چون شیفتش طولانیه. بخدا منکه نمیخوام سر خودمو شیره بمالم، هم خانواده خودش هم خانواده من کوتاهی هاش رو قبول دارن ولی چیزی نمیگن ک من تحملم رو از دست ندم. پسر خوبیه داماد خوبیه ولی برای زندگی خودمون کم میزارع، تقصیر خودمم هست چون هرجا کمبودی دیدم یا گذشت کردم یا خودم پوشش دادم ک همه چی خوب باشه

من ۳۲سالمه و اون ۳۸سالشه، بستگی به شیفتش داره گاهی اوقات چندروز پشت سر هم بعدش چندروز نداریم چون شیف ...

یبار حتی ک ازش ناراحت بودم با خواهرش حرف میزدم اونم گفت ک ما خودمونم میدونیم هر کسی نمیتونه بعضی رفتارای داداشمون رو تحمل کنه و باز تویی ک کنار میای

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبار حتی ک ازش ناراحت بودم با خواهرش حرف میزدم اونم گفت ک ما خودمونم میدونیم هر کسی نمیتونه بعضی رفت ...

ای کاش برمیگشتم به اولین روزای زندگیمون تا اشتباهاتم رو تکرار نمیکردم

به نظر همین رابطه گرمتون نشون دهنده دوست داشتنتونه 

یه کار کن موقع رابطه حرفاتو بزن خواسته ها بگو 

بگو بهش چطور پوشش و رفتاری خوش‌حالت می‌کنه 

حتی ببین چی اونو خوش‌حالت میکنه چه تو رابطه چه زندگی بگو بهش من قول میدم انجام بدم برات خوشحال بشی توام منو خوشحال کن 

نمیخوام دعوا راه بندازم بیفتیم جلوی چشم همه و همه بخوان مجبورش کنندچ‌میدونم گواهینامه بگیرع به خودش برسه و... چون دیگه اون زندگی هیچ حریمی نداره هیچ لذتی نداره.الان حداقل دلم نمیسوزه ک باز بخاطر آرامش مزخرف این زندگی نمیرم خودمو عین برده های جنسی بکنم براش، اذیت میشه ک بشه اصلا برام مهم نیس. بدترین ها هم اتفاق بیفته از تصمیمم منصرف نمیشم. واقعا بی لیاقتی از خودش نشون داد توی زندگی

به نظر همین رابطه گرمتون نشون دهنده دوست داشتنتونه  یه کار کن موقع رابطه حرفاتو بزن خواسته ها ...

گفتم بهش خیلی هم گفتم ولی ی مدت یادشع بعد میندازه پشت گوش، بخدا الانم دارم گریه میکنم نمیدونی چقدر خسته م. خیلی بی معرفته. چندساله ازدواج کردیم نکرده حتی یک بار ی لباس تو خونگی بگیرع بپوشه بگه تو دوسداشته باشی. دوست داشتنم تبدیل به نفرت شده

به نظر همین رابطه گرمتون نشون دهنده دوست داشتنتونه  یه کار کن موقع رابطه حرفاتو بزن خواسته ها ...

انقدی ک نگفته همیشه سعی کردم براش بهترین باشم اون دیگه هیچ خواسته ای ندارع یبار میگه چاق خوبه ی بار میگه لاغر، تنها چیزی ک دیگه میتونه بهش گیر بده یا بخاد همینه. ولی اون هیچکاری برای من نکرد

عزیزم من ادامه نمیدم نخوای بهش فکر کنی و گریه کنی 

ممنون عزیزم وقت گذاشتی، متاسفانه چه حرف بزنم در مودش چ حرف نزنم چیزیه ک همش تو سرم میچرخه و داره اذیتم میکنه. خودمم خیلی سرزنش میکنم بخاطر اینکه دیدم هر زنی داره با سیاست رفتار میکنه دیدم به فکر خودشه توی دلم میگفتم چرا زندگی براش مهم نیس چرا خودخواهه، و حالا میبینم ک اونا چقدر درست عمل کردن و من چقد خودمو بدبخت کردم