2777
2789
عنوان

کیا با شوهرشون سرد شدن توی همه چی و به خواسته ای ک داشتن رسیدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 40 پست
مشکلی نداریم، ولی دیگه من اصلا نمیتونم نگاش کنم چ برسه به رابطه

خب ببین اگه بخوای با رابطه کم سرد رفتار کنی خطرناک میشه شاید بره جای دیگه یا روشهای جایگزین 

اگه رفتار و اخلاقی بخوای سرد باشی شاید به اولین لبخند جواب مثبت بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ببین اگه بخوای با رابطه کم سرد رفتار کنی خطرناک میشه شاید بره جای دیگه یا روشهای جایگزین  ا ...

گمان نمیکنم از من بهتر گیر بیاره، خودشم تو این باغا نیس، قبلنا ک درس میخوند هر بار ک حرفمون میشد چند روز میرفت میچسبید به کتاباش، الان میچسبه به کارش، دوسدارم تا صبح بشینم گریه کنم

واقعا کم آوردم و الکی فیلم بازی نمیکنم براش ک سرد شدم در صورتیکه توی دلم چیز دیگع باشه، واقعا نمیتونم دیگه، کاش از روز اول محلش نمیدادم تا الان همش دنبالم باشع،نه اینکه بزرگش کنم تاییدش کنم. هیچ کسی رو هم قبول نداره، فک میکنه بهترین شوهر دنیاس

گمان نمیکنم از من بهتر گیر بیاره، خودشم تو این باغا نیس، قبلنا ک درس میخوند هر بار ک حرفمون میشد چند ...

بلاخره زندگی جای کش و کشیدن ها نیست 

یه روزی این کش پاره میشه و تو صورت هر دو خورده میشه 

حرف زدن موقع خواب رو تخت کنار هم بهترین چیزها واسه حل مشکلات بعدی با یه بوس و بغل عالی همدیگه رو ببخشید و کینه به دل نگیرید

بلاخره زندگی جای کش و کشیدن ها نیست  یه روزی این کش پاره میشه و تو صورت هر دو خورده میشه  ...

متوجه منظور شما میشم، ولی بخدا من هییچ کوتاهی نکردم تازه کارای اونم گردن گرفتم، اونه ک نمیخواد کمی به خودش بیاد، چقد ببوسمش و بغلش کنم اونم خوش خوشانش باشه و هیچ تغییری نکنه

ای کاش از اول اینقد بد میبودم انقد سر همه چی غر میزدم انقد بی عرضه میبودم تا اون بخاد همه کاستی ها رو جبران کنه، جور زندگی بیفته روی دوش اون.نه اینکه خودشو ول کنه

بچه دارید؟ مشاوره رفتید تا حالا چه قبل ازدواج چه بعد مشکلات

آره ی پسر دارم، نه مشاوره نرفتیم چون هیچ کسی رو قبول نداره. کسی که اصلا به خودش نمیرسه، به ظاهرش اهمیت نمیده، بابدبختی چنوخت یبار لباس نو میپوشه و همش همون قبلی ها تنشه، حتی نمیره ی گواهینامه بگیره بشینه پشت ماشین، فقط کارش و خانوادش ک همییشع انقد بدبختی دارن ک فکرش درگیرشونه، بنظرت جایی برای مشاوره باقی گذاشته، عین روز روشنه ک این آدم جاخالی کرده توی زندگی، فقط بره سر کار و بیاد همین

آره ی پسر دارم، نه مشاوره نرفتیم چون هیچ کسی رو قبول نداره. کسی که اصلا به خودش نمیرسه، به ظاهرش اهم ...

نمیدونم چی بگم باهاش زندگی کردی بهتر میشناسیش 

هر کار می‌کنی فکر آینده بچه باش صدمه نبینه

نمیدونم چی بگم باهاش زندگی کردی بهتر میشناسیش  هر کار می‌کنی فکر آینده بچه باش صدمه نبینه

امشب تلفنی با خونسردی بهش گفتم اگه اینجام بخاطر پسرمونه، حداقل نشون بده به فکر اون هستی اگرنه من ی فکر دیگه میکنم

امشب تلفنی با خونسردی بهش گفتم اگه اینجام بخاطر پسرمونه، حداقل نشون بده به فکر اون هستی اگرنه من ی ف ...

میگم جهنم خودم جوونیم زندگیم خواسته هام، حالا ک هستم بخاطر پسرم دیگه کوتاهی در حق اون رو نمیزارم انجام بده و مثل من بشه

چی گفت

میگم ک فکر میکنه از آسمون افتاده زمین و همه چیش عالیه، گفت مگه چی شده،خدا رحم کنه، گفتم زندگیم داره تلف میشه و ... از این ی چیز نمیگذرم، گفت ک داره به من خوش میگذره و عمر من تلف نمیشه، به طعنه گفت