اینکه یکی تاپیک میزنه حالا سوال یا درد دل کنه دو نفر این وسط دعواشون میشه آخر هم یا تاپیک تعطیل میشه یا کلا نظم رو به هم میریزن بابا تو رو خدا کنترل کنید خدایی اینجا جای دعوا نیست دیگه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یکی ام اینکه طرف تاپیک زده سوال بپرسه، میان تو تاپیکش سوال خودشونو میپرسن یا میگن برید تو تاپیک آخرم سوالمو جواب بدید
وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است. سوره مبارکه أسراء آیه۳۱. امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
یکی ام اینکه طرف تاپیک زده سوال بپرسه، میان تو تاپیکش سوال خودشونو میپرسن یا میگن برید تو تاپیک آخرم ...
یا اینکه یکی تا تاپیک میزنه فلان کار رو کردم کمک کنید بقیه سرزنش میکنن نباید این کار رو میکردی یا نباید فلان طور میشد بابا بنده خدا راهنمایی میخواد سرزنش نکنید