بچه ها یه پسری هستش یه جوریه
سعی میکنه تو جمع های مختلط زیاد نباشه مذهبی هستش منتهی یکم فرق داره
مثلا یه دختره دیر اومده بود بی حجاب اینام بود صندلی نبود بشینه این پاشد صندلیشو داد به دختره گفت بشینید اون گفت نه مرسی راحتم این گفت نه من ناراحتم سرپا باشید اینجوری هم نیست بگم کراش اینا داره ها نه کلا نگاه نمیکنه به دخترا خیلی کم پیش میاد معمولا در ودیوار و زمین نگاه میکنه😂مگه اینکه بفهمه طرف ناراحت میشه و توهین آمیز میدونه نگاش میکنه
خلاصه تو جمع پسرا شوخ و اهل بگو و بخند تو جمع مختلط کم حرف و آروم به قول خودش شنونده خوبی هستش به حرفای همه گوش میده و صبوره
خلاصه امروز (چون رمضانه بعد اذان هستیم) گفت نظر مثبتتون چیه بستنی بخرم بخوریم که من گفتم میل ندارم گفت میل ندارم اسم بستنیه🙃خلاصه همه رو مهمون کرد جاتون خالی
با دخترا کم حرف میزنه و محترمانه مثلا نمیگه تو میگه شما! یه بارم بهش گفتن گفت یه جوری حرف بزنید اگه کسی با خواهرتون اینجوری حرف زد ناراحت نشید...
به گفته پسرا به شدت آدم پایه ای هستش یعنی همه جا میرن از پل طبیعت بگیر تا بام تهران و پاساژ فلان و کوه و.... یکی از بچه ها گفت آره بریم اونم گفت آره فلان جا و فلان و.. برید خیلی بهتون خوش میگذره یعنی خیلی غیر مستقیم گفت مختلط بیرون نمیاد
امروز تعریف میکردن داشته میومده برمیگرده به یکی از پسرا میگه آرش ببین چقدر قشنگن اونم میگه نگاه کردم گفتم آره به چشم خواهری قشنگن میگه برگشت گفت خاک بر سر دارم بچه گربه هارو میگم من تو چی میگی 😂
خلاصه یه جوریه
دیدین این مدلی اطرافتون؟ چجوری باهاشون برخورد میکنید؟