2777
2789

بچه ها یه پسری هستش یه جوریه

سعی میکنه تو جمع های مختلط زیاد نباشه مذهبی هستش منتهی یکم فرق داره

مثلا یه دختره دیر اومده بود بی حجاب اینام بود صندلی نبود بشینه این پاشد صندلیشو داد به دختره گفت بشینید اون گفت نه مرسی راحتم این گفت نه من ناراحتم سرپا باشید   اینجوری هم نیست بگم کراش اینا داره ها نه کلا نگاه نمیکنه به دخترا خیلی کم پیش میاد معمولا در ودیوار و زمین نگاه میکنه😂مگه اینکه بفهمه طرف ناراحت میشه و توهین آمیز میدونه نگاش میکنه

خلاصه تو جمع پسرا شوخ و اهل بگو و بخند تو جمع مختلط کم حرف و آروم به قول خودش شنونده خوبی هستش به حرفای همه گوش میده و صبوره

خلاصه امروز (چون رمضانه بعد اذان هستیم) گفت نظر مثبتتون چیه بستنی بخرم بخوریم که من گفتم میل ندارم گفت میل ندارم اسم بستنیه🙃خلاصه همه رو مهمون کرد جاتون خالی

با دخترا کم حرف میزنه و محترمانه مثلا نمیگه تو میگه شما!  یه بارم بهش گفتن گفت یه جوری حرف بزنید اگه کسی با خواهرتون اینجوری حرف زد ناراحت نشید...

به گفته پسرا به شدت آدم پایه ای هستش یعنی همه جا میرن از پل طبیعت بگیر تا بام تهران و پاساژ فلان و کوه  و.... یکی از بچه ها گفت آره بریم  اونم گفت آره فلان جا و فلان و.. برید خیلی بهتون خوش میگذره یعنی خیلی غیر مستقیم گفت مختلط بیرون نمیاد

امروز تعریف میکردن داشته میومده برمیگرده به یکی از پسرا میگه آرش ببین چقدر قشنگن اونم میگه نگاه کردم گفتم آره به چشم خواهری قشنگن میگه برگشت گفت خاک بر سر دارم بچه گربه هارو میگم من تو چی میگی 😂

خلاصه یه جوریه

دیدین این مدلی اطرافتون؟ چجوری باهاشون برخورد میکنید؟

دوسش داری اینقد انالیزش کردی؟

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دیدم اما خب سختمه ارتباط با این افراد و عموما ارتباطم رو ادامه نمیدم 

چون خودم ادم خاکی هستم و با تعارف حرف زدن و احترام متفاوت بین دختر و پسر رو دوست ندارم 

با همه یک مدل هستم 

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟
نه😑🤝

عجیبه

خب چه رفتار خاصی باید داشته باشی؟ تو که دوسش نداری به عنوان دو آشنا ساده تو هم احترامش نگه دار همین دیگه 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

اره دیدم اما خب سختمه ارتباط با این افراد و عموما ارتباطم رو ادامه نمیدم  چون خودم ادم خاکی هس ...

اینم نطریه 

ولی خب به نظر یکم فرق گذاشتن خوبه یعنی نمیشه با پسرا قطعا صمیمی شد به اندازه دخترا