2777
2789

یه سوال ما که دیپلم رشته دیگه ای رو داریم و میخوایم کنکور رشته دیگه ای رو بدیم حتما باید امتحانات نهایی اون رشته رو خرداد بدیم؟ 

اگر امتحان ندیم چه تاثیری رو نتیجه کنکور میزاره؟ 

واگر امتحان بدیم چجوری نمراتو باید وارد سایت کنیم؟ باید نمره کتبی نهایی که خرداد مدیمو وارد کنیم؟ 

توروخدا هر چی در این مورد میدونید راهنمایی کنید 🙏🙏

یوسف میدانست درها بسته‌اند اما به امید خدایش به سوی درهای بسته دوید و  درها برایش باز شد.اگر تمام درهای دنیا هم به رویت بسته شدند،به طرفشان بدو، چون خدای تو و یوسف یکیست🧡/هر که در این درگه مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند

لطفا منم لایک کن بفهمم

وزن فعلی 57                      وزن هدف50          هیچوقت نگو من کسی را ندارم، چون همه کس ما فقط خداست وهیچکس جز خدا ماندگار نیست برایمان            دوستای خوبم یه پیج عطر و ادکلن خوب میشناسم ک ازش خرید میکنم خیلی راضیم دلم نیومد ب شما معرفی نکنم چون هم قیمتاش مناسبه و هم کیفیتش عالیه، خریدین منودعا کنیدکه بهتون معرفی کردم 😍       توی اینستا بزنید    bookhooboo

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه لازم نیست امتحانا رو بدی

پس تاثیرش چجوریه؟ اخه میگن خیلی تاثیر داره😭😭😭😭

یوسف میدانست درها بسته‌اند اما به امید خدایش به سوی درهای بسته دوید و  درها برایش باز شد.اگر تمام درهای دنیا هم به رویت بسته شدند،به طرفشان بدو، چون خدای تو و یوسف یکیست🧡/هر که در این درگه مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند
جایی که میری بنویسی بپرس  دو سه سال پیش خودم چند تا کنکور شرکت کردم مشکلی‌نداره

برای امسال تاثیر 40درصد قطعی شده تا پارسال تاثیر مثبت بود

اگه امتحان ندی چهل درصد تاثیر قطعی ک برای معدل دوازدهم هست رو از دست میدید  کنکور شصت درصد ...

خب اگر بدیم نمرات جدیدو چجوری وارد سایت کنیم؟ 

رشتت چیه؟؟  میخا بجز شته خودت چه رشته‌ای شرکت کنی؟

تجربی بودم

انسانی

پس تاثیرش چجوریه؟ اخه میگن خیلی تاثیر داره😭😭😭😭

تاثیر نمیدن فقط ۱۰۰ درصد تاثیر مستقیم کنکور برات حساب میشه

خدایا ما رو ببخش و بیامرز تا نبخشیدی و نیامرزیدی از این دنیا نبر🤍💚....یه نیمچه پرستار😉😅