2777
2789
عنوان

کنکوریایی که رشته دیگه ای رو میخوان کنکور بدن یه لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمرات جدید رو موقع گرفتن کارت ورود به جلسه وارد می‌کنی  اگر خرداد امتحان بدی  اگر شهر ...

شهرویرم مگه میشه برای سوابق تحصیلی شرکت کرد؟ 

یوسف میدانست درها بسته‌اند اما به امید خدایش به سوی درهای بسته دوید و  درها برایش باز شد.اگر تمام درهای دنیا هم به رویت بسته شدند،به طرفشان بدو، چون خدای تو و یوسف یکیست🧡/هر که در این درگه مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند
بار چندمه میخا کنکور بدی؟

دوم ولی چندسال کنکور ندادم چطور؟ 

یوسف میدانست درها بسته‌اند اما به امید خدایش به سوی درهای بسته دوید و  درها برایش باز شد.اگر تمام درهای دنیا هم به رویت بسته شدند،به طرفشان بدو، چون خدای تو و یوسف یکیست🧡/هر که در این درگه مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند
تاثیر نمیدن فقط ۱۰۰ درصد تاثیر مستقیم کنکور برات حساب میشه

خب اینجوری رتبه و تراز من از اونی ک سوابق مرتبط داره خیلییی پایینتر میشه درسته؟ 

خب اینجوری رتبه و تراز من از اونی ک سوابق مرتبط داره خیلییی پایینتر میشه درسته؟ 

بستگی داره کنکورت رو چه طور بدی

چرا همون تجربی رو شرکت نمیکنی؟

اگه فرهنگیان میخوای اتفاقا فرهنگیان از طریق تجربی قبولیش نسبت به انسانی راحت تره

خدایا ما رو ببخش و بیامرز تا نبخشیدی و نیامرزیدی از این دنیا نبر🤍💚....یه نیمچه پرستار😉😅
چرا میخوا بیای انسانی  تجربی بهتر نیس  میشه ثبت‌نام کنی وقتی بری بهت میگه چی‌به‌چیه

تجربی بدون عمومیا خیلیی سخته

بستگی داره کنکورت رو چه طور بدی چرا همون تجربی رو شرکت نمیکنی؟ اگه فرهنگیان میخوای اتفاقا فرهنگیان ...

درسای تجربی فقط 4 تاست و بشدت سخته مخصوصا فیزیک من اگر تجربی بدم رتبه ای خوبی نمیارم