بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من 60 بودم رسیدم 57 استپ وزنی کرده بودم با اینکه خوردو خوراکم خوب بود اصن اضافه نمیکردم
ناچارا گین آپ گرفتم خوردم
خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ... 🥀🥀🥀🥀💔💔 پرنده ای کهــ رفت بگذارد برود....💔 هوای سرد بهانهــ است .... هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
من شیر خشک مادران خوردم دو کیلوگرم بیشتر از انچه میخواستم وزن اضافه کردم حالا هر کاری میکنم وزنم کم نمیشه
امیدم به ماه رمضون بود با اینکه کم میخورم احساس میکنم ضعیف شدم ولی وزنم پایین نیومد
😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات
😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات
سلام! من در بازار اجتماعی باسلام یک غرفه دارم بهنام تولیدی پوشاک_ ماتیسا_. میتونین محصولات من رو اینجا به صورت آنلاین ببینین و بخرین: https://basalam.com/mezoon_matissaa
خوب با گین آپ درست شد ؟چون من میخورم موقت چاق میشم قطع که میکنم باز لاغرمیشم
من خیلی وزنم کم بود 47 کیلو بودم با قد 158
تقریبا 6 سال پیش ی دارو خورم رسیدم ب 62 تا چندسال وزنم ثابت بود چند وقت پیش وزن کم کردم ناچارا گین اپ گرفتم
خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ... 🥀🥀🥀🥀💔💔 پرنده ای کهــ رفت بگذارد برود....💔 هوای سرد بهانهــ است .... هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
من دو تاقوطی خوردم اثر چندانی نداشت ولی به خاطر مواد مغذی اش به جای قرص مکمل ، تقریبا ٥، ٦ ماه شیر خشک مصرف کردم بعد با اینکه قطع کردم وزنم اضافه میشد
یکسال هست نمیخورم
اما وزنم پایین نمیاد
دارو برای چاق شدن بود یا دور از جون بیماری ؟چون من قرص مخمرآبجو خوردم البته دکتر تجویز کرد ولی شنیدم ...
داروی چاقی بود عزیزم