2777
2789

اگه فهمیدی باید چه کنی به منم خبر بده🤦🏻‍♂️🚶🚶🚶

از پی رد و قبول عامه خود را خر مکن*چون نباشد کار عامه جز خری یا خر خری*گاو را باور کنند اندر خدایی عامیان* نوح را باور ندارند از پی پیغمبری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من 60 بودم رسیدم 57 استپ وزنی کرده بودم با اینکه خوردو خوراکم خوب بود اصن اضافه نمیکردم 

ناچارا گین آپ گرفتم خوردم

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

من شیر خشک مادران خوردم دو کیلوگرم بیشتر از انچه میخواستم وزن اضافه کردم حالا هر کاری میکنم وزنم کم نمیشه

امیدم به ماه رمضون بود با اینکه کم میخورم احساس میکنم ضعیف شدم ولی وزنم پایین نیومد

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات  
من شیر خشک مادران خوردم دو کیلوگرم بیشتر از انچه میخواستم وزن اضافه کردم حالا هر کاری میکنم وزنم کم ...

اسم برندش مادرانه ؟چون پودر گین آپ خوردم قطعش که میکنم برمیگردم به حالت قبل 😁😁

من 60 بودم رسیدم 57 استپ وزنی کرده بودم با اینکه خوردو خوراکم خوب بود اصن اضافه نمیکردم  ناچار ...

خوب با  گین آپ درست شد ؟چون من میخورم موقت چاق میشم قطع که میکنم باز لاغرمیشم 

اسم برندش مادرانه ؟چون پودر گین آپ خوردم قطعش که میکنم برمیگردم به حالت قبل 😁😁

نه .

شیر خشک مادران برند "ترومام" طعم وانیلی اش بگیرید از بقیه طعم هایش بهتر هست

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات  

سلام! من در بازار اجتماعی باسلام یک غرفه دارم به‌نام تولیدی پوشاک_ ماتیسا_. می‌تونین محصولات من رو اینجا به صورت آنلاین ببینین و بخرین: https://basalam.com/mezoon_matissaa

خوب با  گین آپ درست شد ؟چون من میخورم موقت چاق میشم قطع که میکنم باز لاغرمیشم

من خیلی وزنم کم بود 47 کیلو بودم با قد 158

تقریبا 6 سال پیش ی دارو خورم رسیدم ب 62 تا چندسال وزنم ثابت بود چند وقت پیش وزن کم کردم  ناچارا گین اپ گرفتم

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

اولش میخورید متوجه افزایش وزن نمیشید

من دو تاقوطی خوردم اثر چندانی نداشت ولی به خاطر مواد مغذی اش به جای قرص مکمل ، تقریبا ٥، ٦ ماه شیر خشک مصرف کردم بعد با اینکه قطع کردم وزنم اضافه میشد

یکسال هست نمیخورم

اما وزنم پایین نمیاد 

من خیلی وزنم کم بود 47 کیلو بودم با قد 158 تقریبا 6 سال پیش ی دارو خورم رسیدم ب 62 تا چندسال وزنم ث ...

دارو برای چاق شدن بود یا دور از جون بیماری ؟چون من قرص مخمرآبجو خوردم البته دکتر تجویز کرد ولی شنیدم عوارض داره ادامه ندادم 

دارو برای چاق شدن بود یا دور از جون بیماری ؟چون من قرص مخمرآبجو خوردم البته دکتر تجویز کرد ولی شنیدم ...

داروی چاقی بود عزیزم