2777
2789
عنوان

عروس خالم خیلی رو مخمه بیاین😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2051 بازدید | 103 پست

خانواده شوهر من همیه ادمو میچزونن بعد در مراسما و جمع و مهمونی انقدر خوب برخورد میکنند که کسی حتی شک نمیکنه اینا چه ادمایی هستن .حتما قبلش یه جوری شوهره یا مادرشوهره ناراحت کردن اینم داره تلافی میکنه .

بعدم عروس مجبور نیست کار کنه خاله هم پاش درد میکنه مهمون دعوت نکنه .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خالم ۶۵ سالشه و پادرد داره و عروسش مجبوره کار کنه ولی ما داریم بیشتر کار می‌کنیم 😐

چه اجباریه که عروس کار کنه

اگه قرار به مهمونی دادنه شرایط رو بسنجه وقتی میبینه نمیتونه مهمونی بده مهمونی نده

و اگه هم داد کمکی بگیره برا چند ساعت

پسر خالت چقدر کمک کرده؟بجای زنش دستمال میکشید به سفره

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

از عنوان تاپیکت متوجه شعور و فرهنگت شدم که از اون عروس طرفداری کردم اونم شمارو شناخته رفته کنار که خ ...

چرا پس درگیر تاپیکی و اومدی داخل وقتی از عنوان متوجه شدی؟ 🥺🤣🤣🤣

نکنه همین خانوم عروس خالته اومده تایپیکت😂😂😂

از طرز صحبتش میشه فهمید دردش چیه نیازی نیست حتما من عروس خاله اش باشم خدانکنه کسی گیر چنین خانواده بیشعور و بی فرهنگی بیفته

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

اگه ناراحته چرا شوهرش طرف اون رو نمیگیره؟  

بعضی مزدا ماستن😵‍💫😅زن جون بده هم عین خیارشون نیست. و طرفشو نمیگیره

من احتمال دادم

بنظرم زیاد باهاش بد نباشین به عنوان یه عروس تازه وارد هستم میگم باهاش گرم بگیرید فکر کنید خواهرتونه 

من چون خودم تازه عروسچ داره بهم سخت میکذره تا با خوانواده شوهره م  راحت بشم

خیلی حس بدیه همه باهات سرد رفتار میکنن مخصوصا فامیل همسر😐😐😐تا اون خوانواده ورود به فرد جدید رو بپذیرند آدم پیر میشه

آره عروس نوکره دیگه  باید کار کنه

امیدوارم این پیامت شوخی باشه….

مسیحاتونم☺️کاربری چهارممه😑اینکه تعداد پستام کمه دلیلش اینه که تنبلمممم تنبل فقط میخونمتون🤪 ممنونم از مدیریت سایت برای پروفایل برعکسم😂❤️🫡یارب نظر تو برنگردد هرگز💎🥹 
چرا پس درگیر تاپیکی و اومدی داخل وقتی از عنوان متوجه شدی؟ 🥺🤣🤣🤣

بابا ولش،محلش نکن اینها ادمهای هستن تو هر تاپیکی میرن فقط،میخوان حمله کنن دور از جونت ارزش،جواب دادن نداره گلم به یه ورت بزار

از طرز صحبتش میشه فهمید دردش چیه نیازی نیست حتما من عروس خاله اش باشم خدانکنه کسی گیر چنین خانواده ب ...

بیخیال مهم نیست😉

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>