دختره ٢٠ سالشه و بچه هم نیست بعد افطاری همه که دارن جمع میکنن چه خانم چه آقا این خانوم نشسته با گوشیش بازی میکنه 😐مادرشوهرش که میشه خالم بهش میگه دینا جان پاشو این سفره رو دستمال کن یهو پاشو رفت تو اتاق و تا الان بیرون نیومده 😐
شوهرشم اصلا طرف اون رو نمیگیره و حتی چند بار بعش گفت بیا اونم انگار نه انگار
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یعنی شماهایی ک فاز فول روشنفکری پیدا کردید..هیچ وقت از عروس هاتون انتظار کمک ندارید اونم موقع مهمونی ...
ن بهش نمیگیم نوکری بابد کار کنی
میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !! آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤 شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴. تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪 وزن هدف۶۰کیلو🤲 تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁
آره فک کنم چون همچنان گوشی دستشه و داره با حرص یا گوشی کار میکنه 😐🤣🤣🤣🤣
تمام نظرات خلاف نظر شما بود فقط زورت گرفته که من اینجور جوابتو دادم از خاله زنک بازی و بحث خوشت میاد که جواب هیچ کس رو نمیدی فقط جواب منو میدی 😅 همون عروس خاله ات خوبه که انقد سوزوندتون اومدی براش تاپیک زدی
کلا ریپلای نمیخونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما
پریود نیست ولی من ماه پیش یک جراحی داشتم و میتونم بهونه کنم در ضمن من ازدواج کردم و ما ...
تو سن ۲۳سالگی پزشکی قبول شدی؟؟؟؟
میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !! آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤 شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴. تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪 وزن هدف۶۰کیلو🤲 تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁
آره فک کنم چون همچنان گوشی دستشه و داره با حرص یا گوشی کار میکنه 😐🤣🤣🤣🤣
حق داره،، منم مثل نوکر چهارده سال نوکری وخوشرفتاری با خونواده شوهر واقوامش کردم همون موقع عزیزی پشت سرت بدترین ها میگن چون بعضی ادما نمک نشناس وپست هستن خوبی و وظیفه میدونن وزود یادشون میره،، عروس خالتم حق داره
کاربرقدیمی 96هستم اونم دارم 😚هرجا زندگی واست خیلی سخت گذشت فقط با خودت بگو :این نیز بگذرد......
بابا ولش،محلش نکن اینها ادمهای هستن تو هر تاپیکی میرن فقط،میخوان حمله کنن دور از جونت ارزش،جواب دادن ...
تو کاربری دوم استاتری؟