2777
2789
عنوان

عروس خالم خیلی رو مخمه بیاین😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2051 بازدید | 103 پست
وا چقدر بی ادبی  امیدوارم خودت گیر یه مادرشوهر سلیطه بیفتی  هم فکر کنم بهش حسودیت شده ا ...

پریود نیست 

ولی من ماه پیش یک جراحی داشتم و میتونم بهونه کنم 

در ضمن من ازدواج کردم و مادر شوهر ندارم ☺️

من امسال پزشکی قبول شدم و اون یک آدم بیکاره  پس مشخصه کی داره حسادت میکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی شماهایی ک فاز فول روشنفکری پیدا کردید..هیچ وقت از عروس هاتون انتظار کمک ندارید اونم موقع مهمونی ...

ن بهش نمیگیم نوکری بابد کار کنی

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

آره فک کنم چون همچنان گوشی دستشه و داره با حرص یا گوشی کار میکنه 😐🤣🤣🤣🤣

تمام نظرات خلاف نظر شما بود فقط زورت گرفته که من اینجور جوابتو دادم از خاله زنک بازی و بحث خوشت میاد که جواب هیچ کس رو نمیدی فقط جواب منو میدی 😅 همون عروس خاله ات خوبه که انقد سوزوندتون اومدی براش تاپیک زدی 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

پریود نیست  ولی من ماه پیش یک جراحی داشتم و میتونم بهونه کنم  در ضمن من ازدواج کردم و ما ...

تو سن ۲۳سالگی پزشکی قبول شدی؟؟؟؟

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

پریود نیست  ولی من ماه پیش یک جراحی داشتم و میتونم بهونه کنم  در ضمن من ازدواج کردم و ما ...

فکر نکنم پزشکی بخونی و انقدر تفکرت سطح پایین باشه و دقدقه ت انقدر مسخره باشه که بخاطر کار نکردن عروس خاله ت بیای تایپک بزنی 

ولش کن عزیزم هر چی شما میگی درسته

یک تو تا ابد♥️♾  #آرامش_قلبم ♡حُسینم♡
یعنی شماهایی ک فاز فول روشنفکری پیدا کردید..هیچ وقت از عروس هاتون انتظار کمک ندارید اونم موقع مهمونی ...

ایشون به عنوان یک مهمان دارن همچین نظری میدن. رفتن مهمانی و عروس خانواده رو به باد تحقیر گرفته چون از نظر ایشون عروس نوکره مادرشوهره 

آره فک کنم چون همچنان گوشی دستشه و داره با حرص یا گوشی کار میکنه 😐🤣🤣🤣🤣

حق داره،، منم مثل نوکر چهارده سال نوکری وخوشرفتاری با خونواده شوهر واقوامش کردم همون موقع عزیزی پشت سرت بدترین ها میگن چون بعضی ادما نمک نشناس وپست هستن خوبی و وظیفه میدونن وزود یادشون میره،، عروس خالتم حق داره 

کاربرقدیمی 96هستم اونم دارم 😚هرجا زندگی واست  خیلی سخت گذشت فقط با خودت بگو  :این نیز بگذرد...... 
بابا ولش،محلش نکن اینها ادمهای هستن تو هر تاپیکی میرن فقط،میخوان حمله کنن دور از جونت ارزش،جواب دادن ...

تو کاربری دوم استاتری؟