2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی + تجربه

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 28 پست
برید بیمارستان اگر گفت برو بگو یه نوار فشار جنین ازم بگیرید بچم حرکتش خیلی کم شده اینطوری مشخص میشه ...

باشه حتما میخواستم به دکترم بگم بستری رو چند روز عقب بندازه ، اونوقت همون شنبه برم بستری شم دیگه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه حتما میخواستم به دکترم بگم بستری رو چند روز عقب بندازه ، اونوقت همون شنبه برم بستری شم دیگه&nbs ...

بله اصلا عقب نندازید الان بچه کامل رسیده اینطوری نگرانیتون بیشتره شنبه اول وقت به امید خدا برو برای زایمان 

بچه اولما ۳۶ و ۴ روز دومم ۳۸ سومم ۳۹ زایمان کردم 

تو رو خدا وقت زایمان برای امام زمان ع و همه منتظرا دعا کنید حاجت منم از خدا بخواهید 

زهرا 

یه تایپک هست واسه همین زایمان طبیعی جزو پر بازدید تریناس من خوندم عمرا اکه طبیعی زایمان کنم توام برو ...

من سه تا زایمان طبیعی داشتم با همه سختی ها میگم زایمان طبیعی خیییلی هم خوبه بیخودی مردما نترسون

یه تایپک هست واسه همین زایمان طبیعی جزو پر بازدید تریناس من خوندم عمرا اکه طبیعی زایمان کنم توام برو ...

خوندم عزیزم ولی برای همه که یه جور نیست من خودم یه بار زایمان طبیعی داشتم دردش فقط همون یه روز بود دیگه هیچ دردی نداشتم فقط خواستم بدونم با آمپول فشار چجوریه زایمان طبیعی

خوندم عزیزم ولی برای همه که یه جور نیست من خودم یه بار زایمان طبیعی داشتم دردش فقط همون یه روز بود د ...

هرجور که خودت میدونی گلم انشالله که بچت سالمو سلامت به دنیا بیاد

[QUOTE=285104652]پس با منم بحث نکن من فقط بهش اطلاع دادم بره بخونه[/QUOTE

ببین عزیزم زایمان طبیعی را من از روی تجربه میگم سختی داره ولی عالیه شما از روی سایت میگی خوب نییت منم میگم وقتی تجربش نکردی به دیگران پیشنهاد نده برید فلان سایتو ببینید زایمان طبیعی فلانه و بهمان