سلام خانوما من امروز ۳۹ هفته و ۲ روز هستم ماما خصوصیم برای شنبه برگ بستری داده ولی من نه دردی دارم ، نه چیزی و دو روز پیش هم که معاینم کرد گفت دهانه رحم کاملا بسته اس ، حالا تا شنبه بازم بسته باشه دهانه رحم من بستری شم چجوری بچه به دنیا میاد دهانه رحم چطوری باز میشه لطفا اگه کسی تجربه داره راهنماییم کنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه تایپک هست واسه همین زایمان طبیعی جزو پر بازدید تریناس من خوندم عمرا اکه طبیعی زایمان کنم توام برو ...
خوندم عزیزم ولی برای همه که یه جور نیست من خودم یه بار زایمان طبیعی داشتم دردش فقط همون یه روز بود دیگه هیچ دردی نداشتم فقط خواستم بدونم با آمپول فشار چجوریه زایمان طبیعی
[QUOTE=285104652]پس با منم بحث نکن من فقط بهش اطلاع دادم بره بخونه[/QUOTE
ببین عزیزم زایمان طبیعی را من از روی تجربه میگم سختی داره ولی عالیه شما از روی سایت میگی خوب نییت منم میگم وقتی تجربش نکردی به دیگران پیشنهاد نده برید فلان سایتو ببینید زایمان طبیعی فلانه و بهمان