2777
2789
عنوان

میشه ی لحظه بیاین

62 بازدید | 7 پست

دوستان من قرمه سبزی پختم توی زود پرقی ولی الان ابش خیلی زیاده و غلیظ نیس اصلا و ابکیه چیکار کنم غلیظ بشه؟ در زودپز و بزارم باز بجوشه یا ن؟میشه بگین چیکار کنم غلیظ بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سبزی و لوبیا بریز توش  بعد سوتش رو بردار تا زودتر ابش بخار بشه

عزیزم سبزی و لوبیا رو انداختم توش.سوتش دراوردنی نیس ولی در زود پز و باز گذاشتم ...گذاشتمش روی حالت غیر زود پز

بریز تو قابلمه درشم نیم باز باشه و رو شعله کم قل ریز بخوره هم روش روغن میفته همم جا میفته البته بستگ ...

عزیزم زود پزم حالت ارام پزم داره یعنی میشه ب عنوان قابلمه هم ازش استفاده کرد الان درش و برداشتم بدون در داره میپزه

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز