2777
2789

خب

آیدان‌ ام🌝 در ستایش نور 🌙باران زده به جانم گل داده استخوانم🍃 شبی از میان اینهمه درد ، اُمید میروید🤍 ما از اُمید نوشتیم تمام کلماتمان جوانه زدند🌱 برای سلامتی امام زمانت صلوات میفرستی؟:)♥️ آرزوهایم رو به خدایی می‌سپارم که یوسف را از تهِ چاه به تخت پادشاهی رساند💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فمینیسم یعنی برابری 

شکل افراطیش میشه مردستیزی

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

من اصن کلا بنظرم نه مرد سالاری نه زن سالاری

همه باهم برابریم 

هممون باید به هم کمک کنیم و به هم احترام بذاریم

چون این مسائل کلا فقط باعث میشه دعوا بین ادما رخ بده 

من به شخصه اصن به مرد سالار و زن سالار و این مسائل اعتقاد ندارم💖😐

خب

سلنوفیلیا داری؟🥲

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

افراطی اونی ک میگه با تعداد مختلفی ادم و هر کسی و هر چی دلتون خواست میتونین رابطه داشته باشین💔💔💔با هر مردی و هر زنی

یه بار خیانت دیدی برنگرد احمق بودم برگشتم ۴ بار خیانت کرد. نترسم که با دیگری خوی کنی:) تو با من چه کردی که با او کنی:)   اعتماد_ممنوع❌ 

فمینیسم واقعی دنبال برابری حقوق زن و مرده 

افراطی دنبال جا به جا کردن مرز هاست و یه جورایی از نظر من کوچیک کردن جنس زنه

من به تو می گویم که قوی باشی چون دیده ام که تمام مسیرهای درد، به مقصدهای خوبی می رسند و هیچ مسیری خالی از امید نیست. که هیچ شبی بدون ماه و هیچ ماهی، بدون خورشید نیست. :) ___________  حس میکنم از یه سنی به بعد دیگه حوصله گرفتن وایب منفی از آدمای دورمو نداشتم، دیگه به این فکر نکردم رفیقمه کلی خاطره داریم، یا حتی بهش احتیاج دارم فلان جا، انگاری ظرفیت ملاحظه کردنم پر شده، بدون توضیح کنار میذارم و عموما میشم آدم بده، ولی خب اوکیه________به خودت می‌آیی و می‌بینی بیش از آنکه تصور می‌کردی دوام آورده‌ای و با این حال هنوز میلی احمقانه به زندگی داری و حتی با قلبی فرسوده در جستجوی عشق می‌گردی_________