2777
2789

به نظر منم اکثرا خودشون، خودشونو میندازن تو چاله

یه مرد که پولدار میشه، احساس می کنه به زنان بیشتری نیاز داره؛ اما... یه زن که پولدار میشه، احساس می کنه به هیچ مردی نیاز نداره‌...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بار اول خودم کردم جداشدم

الان احساس خوشبختی میکردم

ولی معلوم نیس زگیل تناسلیو از اولی گرفتم یا فعلی

همسرمو میپرستم دعا کنید جواب نمونه برداری منفی شه

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

بار اول خودم کردم جداشدمالان احساس خوشبختی میکردمولی معلوم نیس زگیل تناسلیو از اولی گرفتم یا فعلیهمس ...

حتماً گارداسیل دو دوزش رو بزن درمانی جز این ندارع

دختری از جنس دریا 

چون مورد مناسب کمیاب شده بعضی ها هم نمیخوان مجرد بمونن مجبور میشن همین مورد های بدرد نخور رو انتخاب ...

آدم بترشه بهتره تا اینا رفتیم خونه دوستم واسه پسره کوییک گرفته خونه هم باباش داده تازه کارت حقوقشم دست پسره است بعد میگه آدم باید نقد بچسبه تا نسیه 😂😐 دیوننن دخترا پسر خوشبخت میکنن دنیا برعکس شده

دختری از جنس دریا 

ی عده از مردا و حتی خانواده هاشون حقه باز و دورو هستن 

شوهر سابقم تا لحظه عقد نقش بازی کرد شب خواستگاری گفت مهریه هرمقدار ک فلانی بگه بشدت محبت می‌کرد خوش رفتار و مودب بود ۲روز بعد عقد شروع ب بهانه گیری و بحث 

۱۰روز بعد عقد اسم طلاق آورد 

بعدم ک ذله ام کرد گفتم باشه گفت باید همچی ببخشم گفتم باشه گفت باید بهم‌پول بدی وگرن طلاق نمیدم 

و تو همون ۱سال زندگی ۴بار سعی کرد سرم کلاه بزاره 

یبار گفت ۳۰۰وام بگیر بده بمن درحالیک حتی خرجی نمی‌داد چجوری قسط هارو میخواست بده 

شغل هم داشت خسیس بود سر ی نون خالی باهام دعوا راه انداخت 

باز گفت خونتو بفروش بریم شهر من 

باز یبار گفت پشت سفته هام امضا کن 

یبارم ی دروغ شاخدار گفت ک ازم پول بگیره مچش گرفتم سریع قهر کرد رفت 

از مامانمم یواشکی ۴۰تومن خردخرد گرفت بعد فرار کرد