2777
2789
قربانت😍💚

♥️🌹

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم خداحفظشون كنه♥️ منم شكمو ولى چاق نميشم ٥٥ام الان چندساله وزنم همينه ازافطارتاسحردرحال خوردنم ...

آفرین به بدنت،حتمن سوخت و سازش بالاس

این ماه همش یه وعده خوردم،بی سحری

90کلیوام،ژن چاقی

هی روزگار

یااللَّهُ یَارَحْمَانُ یَارَحِیمُ یَامُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِک
آفرین به بدنت،حتمن سوخت و سازش بالاس این ماه همش یه وعده خوردم،بی سحری 90کلیوام،ژن چاقی هی روزگار

ورزش كن عزيزم 

توچندماه ميتونى وزنت روبه ايده ال برسونى 

منم دلم ميخوادپنج كيلو بيشتربشم 

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️

واااااای میشه بگی چجوری درست میشه

من یبار عسلویه همسایه داییم برامون اورد خیلیییی خوب بود

ولی دیگه از عسلویه رفتیم نمیدونم چجوری درست میشه 😂🥺

ظآهر شیرین نمیپوشد نهان تلخ را.. 🍃🤍
بیا عزیزم گریه نکن

بازنميشه گلم

اونروزبصورت لينك فرستادن ديدم

❤️🌹

به به خدا قبول کنه 

کاش یکیش سهم من‌میشد

شهر ما همه حلوای تَرَک یا حلوای عماج میپزن

پشت تمام آرزوهایم خدا ایستاده است خدایا بابت همه چیزززززز بی نهایت شکر ب اندازه بزرگی خودت دوست دارم خداجونم   

واااااای میشه بگی چجوری درست میشه من یبار عسلویه همسایه داییم برامون اورد خیلیییی خوب بود ولی دیگه ...

عزیزم این که درست کردم با آردبرنجه و طعمش مث شله زرده و تفاوتش با شله زرد اینه که تو شله زرد برنج نیم دون استفاده میشه ولی توی این از آرد برنج استفاده کردیم😉 پس بیسش همونه و پختشم مث شله زرده تقریبا

اون حلوایی که شما میگی اسمش حلوای قنادیه دستورشو واست میزارم فوق العاده لطیف و خوشمزشت😍