2777
2789
میام پاشدم، ولی جوجه ها خوابن کاش میشد غذا رو دانلود کردم. شکموووام چاق، پشیمان    

عزيزم خداحفظشون كنه♥️

منم شكمو ولى چاق نميشم ٥٥ام الان چندساله وزنم همينه

ازافطارتاسحردرحال خوردنم 😅

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب مام باکروم میاییم،، میگم اونا باچی میان که نمیبینن🤨

من با گوگل می‌آمدم عکس نمیدیدم ، یکی از کار برا گفت مرور گرتو عوض کن نی نی یار گفته منم با کروم آمدم دیدم درست گفت، احتمالا اونا هم با گوگل میان ک نمی بینن

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

نوش جونتون قشنگ شده😍

ممنون 😘

جاتون خالی

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

💚💚💚

من اشپزيم خوبه ولى توحلوامهارت ندارم ميشه دستورشوبگى بى زحمت

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
دلم خوااااست😍

خودمم امینطور🥲😁

جاتون خالی خیلی خوشمزه شده بود خودم پشمام ریخت ک اینقدر خوشمزه شده بود ، آخه همیشه با آرد نانوایی میپختم اینبار با آرد ۳ صفر پختم ، آنقدر نرم لطیف و عالی شده ک نگم براتون

خودمم امینطور🥲😁 جاتون خالی خیلی خوشمزه شده بود خودم پشمام ریخت ک اینقدر خوشمزه شده بود ، آخه همیش ...

نوش جونتون قشنگ معلومه چقد لطیفه😍😍😍 منم حلواهایی که با آدر سفید درستشون میکنم خیلی لطیف میشن

قدمتون سر چشم😍😂😂😂

فداى قلب مهربونت 😍😘

خیلی خوشرنگه میشه بگی چطور میپزی و مقدار موادش را هم  بگی

من اینجوری درستش کردم عزیزم

آرد برنج 1پیمانه

شکر 1 و نیم پیمانه یا 1و یک سوم پیمانه(بستگی به خودتون داره)

روغن نصف پیمانه

آب 3 پیمانه

گلاب نصف پیمانه

زعفرون دم کرده به میزان دلخواه جوری که خوشرنگ بشه

خلال بادام

اول آرد برنج رو الک میکنیم بعد با آب مخلوطش میکنیم و به هم میزنیم بعد میزاریم روی شعله و مرتب هم میزنیم (اگه گوله شد نگران نباشین هم بزنین باز میشن گوله هاش) وقتی آرد برنج حجمش زیاد شد و برنجش باز شد شکر و روغن رو اضافه میکنیم دوباره هم میزنیم ( اینجا میتونین بچشین اگه دیدین شیرینیش کمه دوباره بهش شکر اضافه کنین)
بعد زعفرون و خلال بادام رو بریزین ( مدام هم زدن یادتون نره) و بزارین جوش بخوره
در آخر گلاب بریزین و هم بزنین و بعدشم دم کنی بزارین روش دم بکشه حدود یه ربع
بعدشم حلواتون آمادست نوش جونتون💚😇

نکته: تا جایی میزارین حلوا بپزه و جوش بخوره که طعم خامی برنج از بین رفته باشه و سفت و کش دار شده باشه

واسه شیرینیش هم هی میتونین بچشین اگه کم بود شکر بهش اضافه کنین

من اشپزيم خوبه ولى توحلوامهارت ندارم ميشه دستورشوبگى بى زحمت

من اینجوری درستش کردم عزیزم

آرد برنج 1پیمانه

شکر 1 و نیم پیمانه یا 1و یک سوم پیمانه(بستگی به خودتون داره)

روغن نصف پیمانه

آب 3 پیمانه

گلاب نصف پیمانه

زعفرون دم کرده به میزان دلخواه جوری که خوشرنگ بشه

خلال بادام

اول آرد برنج رو الک میکنیم بعد با آب مخلوطش میکنیم و به هم میزنیم بعد میزاریم روی شعله و مرتب هم میزنیم (اگه گوله شد نگران نباشین هم بزنین باز میشن گوله هاش) وقتی آرد برنج حجمش زیاد شد و برنجش باز شد شکر و روغن رو اضافه میکنیم دوباره هم میزنیم ( اینجا میتونین بچشین اگه دیدین شیرینیش کمه دوباره بهش شکر اضافه کنین)
بعد زعفرون و خلال بادام رو بریزین ( مدام هم زدن یادتون نره) و بزارین جوش بخوره
در آخر گلاب بریزین و هم بزنین و بعدشم دم کنی بزارین روش دم بکشه حدود یه ربع
بعدشم حلواتون آمادست نوش جونتون💚😇

نکته: تا جایی میزارین حلوا بپزه و جوش بخوره که طعم خامی برنج از بین رفته باشه و سفت و کش دار شده باشه

واسه شیرینیش هم هی میتونین بچشین اگه کم بود شکر بهش اضافه کنین

من اینجوری درستش کردم عزیزم آرد برنج 1پیمانه شکر 1 و نیم پیمانه یا 1و یک سوم پیمانه(بستگی به خو ...

مرسى عزيزم درست ميكنم ميام ميگم 

لطف كردى