2777
2789

یک شب وقتی ک خواستیم بخوابیم برق و خاموش کردم بعد دو دقیقه  حس کردم در خونمون باز شد یک نور سبز رنگ اومد داخل و تا کنار پنجره اتاقم اومد و سریع رفت بیرون چون زود اومد و رفت زیاد متوجه نشده بودم بعد چند وقت دوباره در خونمون باز شد و اومد دقیقا کنار پنجره اتاق خوابم ایستاد پرده داشت مثل یه صورت پر نور بود نور یکم جا ب جا میشد چند دقیقه همین جوری بود تا نورش رو انداخت رو دیوار اتاقم در اتاقم از این در اهنی ها هست ک شیشه میزارن از اون هاست برا همین قشنگ معلوم میشد رو دیوار ک افتاد رنگش تغییر میکر یک بار سبز یک بار سفید و یک بار کامل خاموش میشد و دوباره همین رنگ ها تکرار میشد بیرون هم رفتم هیچی نبود اومدم دوباره تکرار شد تا صبح همین جوره بود چی بوده ب نظرتون  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک نکنم چیز مهنی بوده......من چند دقیقه پیش تاپیک زده.....دارم سکته میکنم این که چیزی نیست ما خونمون دعا گذاشتن چیزی تو خونمونه دخترمو اذیت میکنه......

فقط از دریچه قلب میشه همچیو دید

یبار دخترم نیمه شب بیدار بوده. اونم تو سالن خونمون همین تور سبز رو دیده بود و تعریف می‌کرد میگفت تا وسط سالن بوده 

یبار من تنها بودم خونه داشتم آشپزی میکردم یدفعه متوجه شدم کولرمون روشنه و صداش میاد بدون اینکه خودم روشنش کرده باشم داشتم سکته میکردم از ترس

فک نکنم چیز مهنی بوده......من چند دقیقه پیش تاپیک زده.....دارم سکته میکنم این که چیزی نیست ما خونمون ...

ببخشید چیز مهمی نبوده اشتباه شد😁

انقد استرس دارم اشتباه تایپ کردم

فقط از دریچه قلب میشه همچیو دید
وای چه جرعت کردی بری ببینی چی بوده.....من صدا بشنوم جرعت ندارم از جام تکون بخورم......

اره در و باز کردم هیچی نبود لامپ و روشن کردم هیچی ندیدم دلامپ و خاموش کردم در و بستم باز تکرار شد