2777
2789

سلام بچه هاتون خوب شدن در چه حالی هستید دارو تونستید بدیدمنم یک مادر اس ام آی هستم 

💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم   میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه  🤍🌱
سلام عزیزم پسرت مرخص شد

نه ولی دکترا میگن ببر خونه مواظیت کن با دستگاه ولی نمیشه  گفتم ببینم کسی هست و چی کار کرده

💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم   میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه  🤍🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همون بیماری که یه امپول گرون داره اما اگر بزنن خوب میشن؟

اسم داروش اسپینرازا است ولی خیلی گرونه منم حتما یک بیستم اش رو هم نمیتونم جور کنم  کاش میدونستم یک جوری تهیه کنم

ان شاءالله شفا پیدا کنه به حق همین روزا خیلی سخته بچه مریض باشه😔

عزیزم مگه تنفس نوزاد شکمی نیست؟

از کجا فهمیدن این مشکلو؟

دختر من فقط موقع تنفس شکمش بالا پایین میشه...

🥀🥀🥀منو ببخش عزیزدلم...منو ببخش...😔

نمیتونه دیگه عضله های بدنش شله  باید اون آمپول لامصب بزنیم تا نتیجه  ببینیم

انشالله شفا پیدا کن خیلی سخته بچه مریض باشه

این سختره که نمیتونی کاری انجام بدید که خوب شه

اسم داروش اسپینرازا است ولی خیلی گرونه منم حتما یک بیستم اش رو هم نمیتونم جور کنم  کاش میدونستم ...

باید یه کمپینی راه بندازی یکی شخص معروفی کمکت کنه شاید بشه. به شاهین صمدپور خبرنگاره توی اینستاگرام پیغام بده یه موقع دید

ان شاءالله شفا پیدا کنه به حق همین روزا خیلی سخته بچه مریض باشه😔 عزیزم مگه تنفس نوزاد شکمی نیست؟ ...

ورا تنفس شکمی می‌کنه ولی بازم کم میاره