شوهرم داره اما از حرص من خرجشو نمیده به بچه ها نگاه میکنه گریه میکنه واسه سه چرخه منم ندارم بخرم براش منم و ۸۰۰ تومن پول یارانه مون مادرم م نداره بخدا از خرجشون میزنه میده مای بی بی واسه بچه م بهش پیام میدم میگم اینارو نداره حتی جوابم نمیده به حق این ماه عزیز حقه این بچرو خدا بگیره ازش
دوسال پیش شوهر منم برای اذیت کردنمون همین رویه ی خرجی ندادن رو پیش گرفته بود منم یه بار گفتم فردا میرم مرکز بهداشت تا بفرستنم اورژانس اجتماعی یعنی از ترسش همونجا تموم کرد شما هم زنگ بزن نترس همه چی درست میشه
نازد به خودش خدا که حیدر دارد دریای فضائلی سراسر دارد.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عصبی چیه روانیه خیانت کار بچه ننس لاشیه باید پدرش اجازه بده مهمون بیاد خونمون مادرش باید تعیین کنه خ ...
بنظرم داد خواست بده تا آدم بشه جدایی تنها راه حله حتما هم برو مشاوره راه حل برای جدایی یا مهریه و نفقه میتونی بچه هم بدی به خودش تا بفهمه بچه داری چطوریه