2777
2789
عنوان

به حق این ماه عزیز شوهرم تقاص بده خرج بچمو نمیده منم ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1274 بازدید | 39 پست

دوسال پیش شوهر منم برای اذیت کردنمون همین رویه ی خرجی ندادن رو پیش گرفته بود منم یه بار گفتم فردا میرم مرکز بهداشت تا بفرستنم اورژانس اجتماعی یعنی از ترسش همونجا تموم کرد شما هم زنگ بزن نترس همه چی درست میشه

نازد به خودش خدا که حیدر دارد   دریای فضائلی سراسر دارد.
عصبی چیه روانیه خیانت کار بچه ننس لاشیه باید پدرش اجازه بده مهمون بیاد خونمون مادرش باید تعیین کنه خ ...

این هم خشونت خانگی محسوب میشه ببین تا مظلوم هست ظالم  هم وجود داره

نازد به خودش خدا که حیدر دارد   دریای فضائلی سراسر دارد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عصبی چیه روانیه خیانت کار بچه ننس لاشیه باید پدرش اجازه بده مهمون بیاد خونمون مادرش باید تعیین کنه خ ...

بنظرم داد خواست بده تا آدم بشه جدایی تنها راه حله حتما هم برو مشاوره راه حل برای جدایی یا مهریه و نفقه میتونی بچه هم بدی به خودش تا بفهمه بچه داری چطوریه 

خوب بخدا سه بسته پوشاک میخواد هر بسته نزدیک ۱۶۰ تومن ۴ تام شیر خشک هر کدوم ۶۵ تومن حالا بدون قطره و ...

حداقل پول شیر خشک و پوشک دذ میاد.خودتم جدانسدی هنوز نفقه خودتم هست.مهریت هم هست

روم نمیشه به داییم بگم بهم پول بده اون بده خدا داییم و میگم گفت تا ۱۰۰ تومن ساپورت میکنم اما روم نمی ...

بگیر قرض کن برو کاراتو کن موقعی پرونده هات رفت اجرا پول گرفتی پس بده

تا کی میخوای خونه مادرت بشینی؟من نمیدونم شوهرت چجوریه اگه امیدی به ادم شدنش هست برو از یه طریق دیگه اما اگه فک میکنی این ادم همینه برو از راه قانونی

بنظرم داد خواست بده تا آدم بشه جدایی تنها راه حله حتما هم برو مشاوره راه حل برای جدایی یا مهریه و نف ...

نمیبره هزارر بار گفتم بیا بچه رو ببر وقتی خرجشون ندی من نمیتونم میگه نمیام 

بگیر قرض کن برو کاراتو کن موقعی پرونده هات رفت اجرا پول گرفتی پس بده تا کی میخوای خونه مادرت بشینی؟ ...

از دایییم باید بگیرم درخواست طلاق خلع دادم یعنی همه چیو زمین بزارم مهریه مم ۱۵۰ میلیونه چیزی نیست 

بگیر قرض کن برو کاراتو کن موقعی پرونده هات رفت اجرا پول گرفتی پس بده تا کی میخوای خونه مادرت بشینی؟ ...

یعنی شده برم سر بار منت و حرف حدیث میرم اما خودمو باید نجات بدم ۳۰۰ تومن جهازم زیر دستشه کثافت 

خوب بخدا سه بسته پوشاک میخواد هر بسته نزدیک ۱۶۰ تومن ۴ تام شیر خشک هر کدوم ۶۵ تومن حالا بدون قطره و ...

سلام تروخدا بگو چکار کردی منم شرایط تورو دارم تازه معتادم هست شوهرم