شوهرم داره اما از حرص من خرجشو نمیده به بچه ها نگاه میکنه گریه میکنه واسه سه چرخه منم ندارم بخرم براش منم و ۸۰۰ تومن پول یارانه مون مادرم م نداره بخدا از خرجشون میزنه میده مای بی بی واسه بچه م بهش پیام میدم میگم اینارو نداره حتی جوابم نمیده به حق این ماه عزیز حقه این بچرو خدا بگیره ازش
والا ندارم حتی پول وکیلم بدم داییم قراره بده منم روم نمیشه بخدا
وکیل میخوای چیکار.برو از وکیل فقط مشاوره بکیر نهایتش.میری دفتر خدمات قضایی میگی نفقه بچم.شناسنامه میدی خودشون دادخواست مینویسن میره شورا وقت تعیین میشه میری کارشناس کارشناس میگه ماهی اینقد مثلا.حقوق داشت نامه میگیری از حقوقش کم میکنن شغل ازاد داشت خودش مجبوره بده وگرنه حکم جلبشو میگیری.هر چه زودتر اقدام کنی بهتره چون نفقه بچه از همون روزی شروع میشه که تو دادخواست بدی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ا تومن بهتر از هیچیه.مادرت چرا باید خرج پوشک بچه یکی دیگه رو بده
خوب بخدا سه بسته پوشاک میخواد هر بسته نزدیک ۱۶۰ تومن ۴ تام شیر خشک هر کدوم ۶۵ تومن حالا بدون قطره و مولتی ویتامیناش و چکاپ ماهانش و لباس و خوراکی اوو و و کووو
ببین اسی ندادن خرجی توی اورژانس اجتماعی کودک آزاری وعمسر آزاری یا همون خشونت خانگی محسوب میشه و دولت پیگیری می کنه نترس زنگ بزنشمارش ۱۲۳هست البتهادارس هم میتونی بری
نازد به خودش خدا که حیدر دارد دریای فضائلی سراسر دارد.