2777
2789
عنوان

به حق این ماه عزیز شوهرم تقاص بده خرج بچمو نمیده منم ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1274 بازدید | 39 پست
والا ندارم حتی پول وکیلم بدم داییم قراره بده منم روم نمیشه بخدا 

وکیل میخوای چیکار.برو از وکیل فقط مشاوره بکیر نهایتش.میری دفتر خدمات قضایی میگی نفقه بچم.شناسنامه میدی خودشون دادخواست مینویسن میره شورا وقت تعیین میشه میری کارشناس کارشناس میگه ماهی اینقد مثلا.حقوق داشت نامه میگیری از حقوقش کم میکنن شغل ازاد داشت خودش مجبوره بده وگرنه حکم جلبشو میگیری.هر چه زودتر اقدام کنی بهتره چون نفقه بچه از همون روزی شروع میشه که تو دادخواست بدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا کنم خوب شه ؟؟ الهی بمیره میدونی چرا چون انقد موهامو کشید از ته دسته دسته ریخت رو پاهام انقد کتکم ...

.نمیدونم چی بگم ولی دعا میکنم انشاالله وضع زندگیت عوض بشه و از این بلایا خلاص بشی و شوهرت به زن و بچه خودش برسه.

وکیل میخوای چیکار.برو از وکیل فقط مشاوره بکیر نهایتش.میری دفتر خدمات قضایی میگی نفقه بچم.شناسنامه می ...

یعنی حکم جلب میدن واسه این کار ؟؟؟؟؟ اگه نفقه نده .

خودم نمیتونم برم دنبالش چوندخترم یک ثانیه بدون من نمیتونه انقدددددرررر گریه میکنه تا میرم دسشویی حالا برم و تنهاش بزارم نمیشه که 

ا تومن بهتر از هیچیه.مادرت چرا باید خرج پوشک بچه یکی دیگه رو بده

خوب بخدا سه بسته پوشاک میخواد هر بسته نزدیک ۱۶۰ تومن ۴ تام شیر خشک هر کدوم ۶۵ تومن حالا بدون قطره و مولتی ویتامیناش و چکاپ ماهانش و لباس و خوراکی اوو و و کووو

دعا کنم خوب شه ؟؟ الهی بمیره میدونی چرا چون انقد موهامو کشید از ته دسته دسته ریخت رو پاهام انقد کتکم ...

شوهرت معتاد نیست؟

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

ببین اسی ندادن خرجی توی اورژانس اجتماعی کودک آزاری وعمسر آزاری یا همون خشونت خانگی محسوب میشه و دولت پیگیری می کنه نترس زنگ بزنشمارش ۱۲۳هست  البتهادارس هم میتونی بری

نازد به خودش خدا که حیدر دارد   دریای فضائلی سراسر دارد.
جیگرم کباب شده شغل داره آدم عصبیه معلومه 

عصبی چیه روانیه خیانت کار بچه ننس لاشیه باید پدرش اجازه بده مهمون بیاد خونمون مادرش باید تعیین کنه خیلی چیزارو دست بزن داره منو مثل حیوون تو خونه زندونی میکنه جرات ندارن خانوادم وقتی اون خونه س بهم زنگ بزنن .اللهی بمیره یا من بمیرم والااااااا