منم مثل شما شرایطم.......تازه ماشین هم صفره استرسم چند برابره
دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با آبادان و شیراز و تهران ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
گواهینامه داری من که هنوز ندارم شوهرم با ترس میشینه پیشم
اره تازگی گرفتم
دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با آبادان و شیراز و تهران ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.
خب بزن...به آدم نزن...به هر جا زدی فدای سرت...میشه یکی از سکه های مهریه ات😁...جسور باش...از من میشنوی پیش شوهرت هم نشین..مردها فقط آدم هول میکنن...رانندگی رو من به همسرم یاد دادم...الان اون به من میگه تو جاده نشین...فکر چقدر پرروئن...دور از جون همسر شماها..ولی یک زن شیرزن پیدا کن با اون بشین...فدای سرتم که زدی...
پارک دوبل نقطه ضفعمه و خیلی شانسیه سر همین رد میشدم
مطمئنم از من ترسوتر نیستی فقط با توکل به خدا آروم شدم سه جلسه کلاس عملیم مونده الان خیلی بهتر شدم... انشالله شما هم فقط از خدا کمک بخواه و قبل از رانندگی آیت الکرسی بخون واقعا تاثیر داره
گواهینامت رد شد! من دوبار تصادف کردم بعدش با ترس میشستم همش قل و والل مثل پسرا باش پذ مدعا بی عار یک، دو همیشه حواست به جلوت و اطرافت باشه همیشه هیچ وقتم فک نکن حرفه ایو واو سه همه گاون گاو گاو به تمام معنا چهار بوق بزن چراغ
دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊
دقیییییقا حرف دل منو زدی باور می کنی خودم تنها بشینم استرس کمتر دارم
اوایل باید یکی کنارت باشه