2777
2789
عنوان

بیاید کمک ی لحظه خانمهای متأهل

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخول داشتن یا همیطوری گذری؟؟😁😁

ن  در دوران عقده بیچاره😂

داشتن رابطه کامل 

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!
بستگی داره تخم گذاری چندم باشه اسپرم چند روزی میتونه زنده بمونه دختره مجرد یا همسره؟

ن دوران عقد 

بجه مچه نمیخوان اصلا 

گفت نزدیک پریودیشه پ دوران تخمک گذاری نمیشه دگ 

بعدم بهم گفت دو دفعه رابطه داشتن باهم پشت هم 

و میترسه تو راند دوم اسپرم تو لوله ها وجود داشته باشه فقط همین

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!
با پیشاب امکانش هست .ال دی الان تاثیری نداره بعد دو روز  وقتی تو روزای تخمک گذاری باشی اورژانس ...

مرسی جیگر 

ن دوران عقد  بجه مچه نمیخوان اصلا  گفت نزدیک پریودیشه پ دوران تخمک گذاری نمیشه دگ  ...

نزدیک پریود از تخمک گذاری گذشته ولی بازم اورژانسی اگه میخواد بخوره فک کنم تا۷۲ساعت اثر میذاره ولی اثرش کمتره

اصلا هم بهش فکر نکنه هرچی استرس داشته باشه پریود بعدیش با تاخیرتره