2777
2789
عنوان

بهداشت زنانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1875 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مصرف شیرینی جات رو به حداقل برسون 

لباس زیر و شلوار نپوش از دامن استفاده کن چاره ای نیست 

به هیچ عنوان نزار رطوبت بعد از سرویس رفتن روی بدنت بمونه 

مرتب دم نوش  بابونه و می تخم دم کنید بخورید 

هر چند وقت یک بار یه نشت بابونه بجوشونید از صافی رد کنید بنشینید داخلش 

با محلول آب و سرکه سفید خودتو بشور 

آنتی بیوتیک ها این عفونت قارچی رو تشدید می‌کنن 

از عطاری معتبر تباشیر هندی و پودر ماریانا بخرید طبق دستوری که عطاری بهتون میدن بجوشونید و بشینید داخلش 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
واژنتو با اب خالی بشور شوینده هفته ای یه بار استفاده کن خوب خودتو خشک کن 

شوینده منظرت چیه از این ژل ها که از داروخانه میگیرن پی اچ بهم نمیریزه مخصوصا تو ماه اقدام ضرر نداره؟

توی آب جوشیده نمک و سرکه سیب بریز ‌‌چند دقیقه داخلش بشین  این کارو چند بار تکرار کن خوب خوب می ...

به خدا نمیدونم میترسم یکی میگه جوش شیرین یکی میگه سرکه،بتادین من یه سقط داشتم تو ماه اقدام عفونت گرفتم دکتر مه اصلا سقط ربطی به عفونت نداره چون اون قارچ تو بدن همه هست فقط پی اچ کم و زیاد میشه

به خدا نمیدونم میترسم یکی میگه جوش شیرین یکی میگه سرکه،بتادین من یه سقط داشتم تو ماه اقدام عفونت گرف ...

همه ی اینا که گفتن خوبه اما بهترینش سرکه سیب هس استفاده کن تا خوب شی

شوینده منظرت چیه از این ژل ها که از داروخانه میگیرن پی اچ بهم نمیریزه مخصوصا تو ماه اقدام ضرر نداره؟

منطورم شامپو صابون اینا هست از ایما کم استفاده کن 

ولی ژل خوبه اونم باز زیاد استفاده نکنی چون فعلا عفونت داری واژنت حساسه

فکرنمیکنم واسه اقدام ضرر داشته باشه

فقط عنبر نسا خوبت میکنه 

این میگه عفونت داره 

بعد تو میگی عن الاغ؟ 

تو حاضری عن خودتو به عنوان دارو استفاده کنی؟؟؟ چرا فک میکنی عن الاغ خاصیت درمانی ممکنه داشته باشه؟؟

منطورم شامپو صابون اینا هست از ایما کم استفاده کن  ولی ژل خوبه اونم باز زیاد استفاده نکنی چون ...

راستی این پوددهای موبر خوبه یا همون ژیلت برای شیو پودر برای اقدتم تو بارداری ضرر نداره چون یجور اسیدیه

شاید حساسیت داری ب دستمال کاغذی...

اینبار که کامل خوب شدی،کل شو.رت هاتو بریز دور جدید بخر

چیزای شیرین خیلی کم بخور

اگر متاهلی ممکنه از همسرت میگیری اون داره هی تو خوب میشی باز بهت میده