2777
2789
عنوان

چقد سخته با وجود عشق مجبور شی جدا بشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1772 بازدید | 100 پست
ببین تو منیییی تو سال پیش منییی منم نمیخامش دیگ ولی نمیتونم هم برم با کسی چون همه فقططط قضاوت میک ...

بخدا بش میگم از گوشیم متنفرم که تورو ففط تو این باید ببینم از تماس متنفرم

ولی از طرفیم میگم این طفلیا چیکار کنن هر فشاری روی ماست ۱۰۰ برابرش روی اوناس تا میخوان تکون بخورن دوباره همه چی چندبرابر میشه میترسن به من میگف من تو رو از خونه زندگی راحت پدرت چطوری ببرم وقتی نمیتونم فراهمش کنم برات

Nurse🏥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزرگترین اشتباه رابطه راه دوره چقد من دختر پسری میدیدم کنار هم حسرت میخوردم دلم تنگ میشد براش کنار ...

ببين مال منم نميومد 

من ميرفتم باورت ميشه؟ولي خب اونجا بايد ميغهميدم كه خانواده اش براش خيلي مهم ترن كه بچه بودم و نفهميدم حالا هم بعد ازدواج مشكلم همينه 

سوال پوستی داشتی درخدمتم @skincare_mahyarostami
بخدا بش میگم از گوشیم متنفرم که تورو ففط تو این باید ببینم از تماس متنفرم ولی از طرفیم میگم این طفل ...

من ولش کردم رفتم

گفتم تو نمیتونی ک بیخیال شو برم دنبال زندگیم ازدواج کنم

گریه زاری کرد که قول میدم همه چیو فراهم کنم برگرد

من احمقم خر شدم برگشتم

بمن ربطی نداره قول داده مجبورررره زندگی خوب بسازه

وتی تو دقیقا مثل منی منم همش میگم بچه بودم عصبی میشه واقعاااا بچه بودم پسر ندیده بودم الان میفهمم ...

ما اولین نفر زندگی هم بودیم

خیلییی دهنمون سرویس شد بزا این رابطه خیلی طول کشید تا چفت بشه اخلاقامون

عک کن اگه کسی هم بیاد تو زندگیم بعدا باید از اول شروع کنم با این تفاوت که اولین و بهترین خاطره ها و هیجاناتم با کسی دیگه بوده

هیچوقت دوس نداشتم این حالتو برا خودم

Nurse🏥
ما اولین نفر زندگی هم بودیم خیلییی دهنمون سرویس شد بزا این رابطه خیلی طول کشید تا چفت بشه اخلاقامون ...

شرایطمون مشابه

هر چقدر فکر میکنم پسر به پاکی و اهل زندگی بودنش پیدا نمیشه

ولی دیگ لج کردم باهاش

حالا که همه چیمون درست شده دلم میخاد ولش کنم

نه دیگه الان چطوری جداشم بالاخره ماه بعد میاد خاستگاری ولی ذرررره ای خوشحال نیسم

دقیقا انگار ذوق آدم کور میشه

ولی بنظرم اگه طرفت خوبه سرد نشو

منم سرد شدم انقد رفتم اومدم کلا همه جی بهم ریخت

حالا که دوریتون تموم شده حیفه

عمرتو گذاستی پاش 

البته مونده به طرفت بارم

Nurse🏥
ببين مال منم نميومد  من ميرفتم باورت ميشه؟ولي خب اونجا بايد ميغهميدم كه خانواده اش براش خيلي م ...

ازدواج کردین؟ یعنی الان چطوره واسه خانوادش بیشتر وقت میزاره؟

منم یه بار با خانوادم واسه تفریح رفتیم شهرشون دیدمش یه بارم خودش اومد

هی بهونه و توجیه الکی داشت

سرباز بود ماهی یه هفته میومد مرخصی می‌گفت این ماه حتما میام دیدنت من چشم به راه میموندم آخرش یا پول نداشت یا وقت نداشت بار آخرم میخواست بیاد ترسید مامانش ببینش چون مامانش اومده بود شهر ما واسه خرید

پسره ترسو 😑 آخرش نفهمیدم دلش نمی‌خواست منو ببینه چرا بازیم داد از اول کات میکرد

من ولش کردم رفتم گفتم تو نمیتونی ک بیخیال شو برم دنبال زندگیم ازدواج کنم گریه زاری کرد که قول میدم ...

دور از جونت

چی بگم عقل و عشف تو یه جا نمیگنجن

مونده اولیتت چی باشه و بدون کدوم بتونی دووم بیاری

ولی هیچوقت فکر نمبکردم دوس داشتن انقددد دهن سرویس کن باشه

Nurse🏥
حالم ازش بهم میخوره دست خودم نیس

دختر بياد اكي ميشين

كافيه نگاه عميق بهت كنه

من كه هزار جور حرف از خانواده اش ميخورم ولي وقتي ميايم كلي بهش غر ميزنم بابت اخلاق خانوادشون با يه نگاه باز گرم ميشم به زندگي 

مم شده ٢سال هم نديدمش همش زنگ پيام وويس 

عكس همين.

تلاشم نميكرد كه بياد روزهاي سخت خيلي داشتم اما اينجام اسون نبود ولي دلم به عشقمون خوشه ققط كه اونك گهگداري ميلنگه 

سوال پوستی داشتی درخدمتم @skincare_mahyarostami
شرایطمون مشابه هر چقدر فکر میکنم پسر به پاکی و اهل زندگی بودنش پیدا نمیشه ولی دیگ لج کردم باهاش ح ...

نه حیفه اینکارو نکن

میدونم ادم وقتی خیلی اعصاب خورد میشه برا یه چیزی وقتی بش میرسه بی حس میشه

ولی ما جفتمون وقت خداحافظی فقط گفتیم حیف شد عشقمون🥲

Nurse🏥
ازدواج کردین؟ یعنی الان چطوره واسه خانوادش بیشتر وقت میزاره؟ منم یه بار با خانوادم واسه تفریح رفتیم ...

برا ما اگه یه ساعت بود هر هفته میومد😑😂

چطور دلش میومد

هی خدا خاطره ها آدمو ول نمیکنن😑

Nurse🏥