2777
2789
عنوان

چقد سخته با وجود عشق مجبور شی جدا بشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1772 بازدید | 100 پست
حس میکنم به مدت کوتاه زمان بدم به جفتمون بهتر باسه خیلی فشار رومونه ببینم بدون هم چجوری میگذرونیم ...

نیاز به زمان دارید ولی فاصله گرفتن چیزی و درست نمیکنه بهش فرصت بده تا آروم شه بعد باهاش صحبت کن هرچقدر بیشتر بگذره دلش بیشتر ازت میگیره ها کارت سخت تر میشه واسه آشتی کنون

ان شالله درست شه 🙂♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم دقیقا همینطور بود می‌گفت من آبرو دارم دلم نمیخواد یه وقت کسی ببینه حرف در بیاد دلم نمیخواد آبرو ...

اره دوسشدارم اما بالاخره گاهي اوقات دلگيرم ازش ولي سعي ميكنم ديگه تا جاي ممكن نرم پيش خانواده اش

سوال پوستی داشتی درخدمتم @skincare_mahyarostami
خودتو کنار نکش چرا همراهی نمیکنی شوهرتو عزیزم  هرچقدر اونا بد باشن سعی کن قلقشون دستت بیاد این ...

بلين قبول دارم حرفتو اما هر ادمي غرور داره 

فكر جايي بري كه بهت محل نزارن يبار بري  دوبار بري… ازت سوال بپرسن وسطش بلند شن برن جايي يا روشونو برگردونن😊 چه حسي بهت دست ميده؟باشه همراهي ميكنم همه ي اونا رو هم تحمل اما كسي بايد ازت بخواد كه بري باهاش وقتي مياد خونه ميگع من ١ساعت برم اونطرف تو كاري نداري بگم صبر كن من ميام؟برم كه بعدش هيشكي حرف نزنع بهاطر حضور من 

نه يه جايي كار از همراهي ميگذره 

بلين قبول دارم حرفتو اما هر ادمي غرور داره  فكر جايي بري كه بهت محل نزارن يبار بري  دوبار ...

حق با شماست تو شرایط شما قرار نگرفتم حتما خیلی سخته امیدوارم حل بشه عزیزدلم خدا به دل آدما نگا می‌کنه قدر عروس مهربونشونو نمیدونن

خوشبخت باشی 🌹😗😊

حق با شماست تو شرایط شما قرار نگرفتم حتما خیلی سخته امیدوارم حل بشه عزیزدلم خدا به دل آدما نگا می‌کن ...

ايشالله كه قرار هم نگيري 

فدات شم من ميگذره 🌹😉

سلام عزیزدلم امیدوارم این لحظه که داری پیامم رو میخونی غرق در خوشبختی و آرامش باشی☘🌺☘🌺☘🌺☘

من مشاور خانواده و مشاور حقوقی هستم،و بصورت آنلاین (چت و ویس) ارائه خدمات میدم تو هرپیامرسانی که برای شما مقدور باشه(تلگرام_واتساپ_روبیکا_ایتا_بله_سروش_گپ_آیگپ و اینستاگرام)

مشاوره بصورت چت ویس هست،البته من ویس میدم شما با تایپ یا ویس دادن فرقی نمیکنه هرکدوم راحت

باشین😍یعنی تو خونه زیر باد کولر یا کنار بخاری میشینی و آنلاین با مشاورت صحبت میکنی!🤩

خبر خوب دیگه اینکه وقتی که براتون رزرو میشه با هماهنگی خودتونه یعنی یه تایمی براتون رزرو میشه که خود شما انتخابش کرده باشین تا بدون دغدغه آنلاین باشین😍 خبر بهتر اینه که خیلیا به هردلیلی اعتماد نمیکنن هزینه رو اول واریز کنن اینم مشکلی نداره میتونین اول مشاوره بشین بعد حق المشاوره رو پرداخت کنین🤩🤩🤩

مشاوره خانواده در زمینه(همسرداری_حل اختلافات زناشویی_فرزندپروری_مهارت های افزایش اعتماد بنفس_آموزش جذب همسردلخواه ویژه دختر خانوما و آقا پسرا_آموزش تکنیک فراموش کردن عشق سابق_و کلی موضوعات دیگه)

مشاوره حقوقی در حوزه خانواده(طلاق_مهریه_نفقه_حضانت_جهیزیه ارث_نسب و....)

✅انواع دادخواست_لایحه واظهارنامه در اسرع وقت بصورت نیم بها تنظیم میشه.

اینم لیست حق المشاوره:

⬅️مشاوره خانواده یکساعته ۷۹تومن😍

⬅️مشاوره خانواده سی دقیقه ای ۵۹تومن😍

⬅️مشاوره حقوقی ۱۵ دقیقه ای ۶۰ تومن😍

⬅️پکیج پنج جلسه ای آموزش همسرداری با تمام تکنیک ها ۵۰۰ تومن که با تخفیف ویژه ۲۹۰ تومن ارائه میشه🤩

⬅️پکیج پنج جلسه ای آموزش جذب همسردلخواه برای دخترخانومایی که میخوان دلبری کنن برا پارتنرشون ۵۰۰ تومن که با تخفیف ۲۹۰ تومن ارائه میشه🤩

درصورت تمایل به آیدی که تو قسمت امضام گذاشتم پیام بدین و یا درخواست بدین تو خصوصی بهتون شماره همراه بدم

درپناه خدای مهربون باشین بهترینا نصیبتون☘🌱

شرایط مشاوره رفتن نداری؟هزینش برات سنگینه؟ مسیر خونه تا مراکز مشاوره برات دوره؟دوست نداری حضوری با مشاور راجب مشکلت صحبت کنی؟دلت میخواد تو خونه بشینی و با مشاورت در ارتباط باشی؟ همه اینا قابل حله!! اونم با پنجاه درصد تخفیف!!!!!!😍😍😍بله خانوما من کارشناس ومشاوره خانواده هستم و کارشناس و مشاوره حقوقی🤩در زمینه مربوط به مشاوره خانواده در موضوعات:حل اختلافات بین زوجین،آموزش همسرداری،آموزش جذب همسردلخواه ویژه دختر خانوما و فرزندپروری مشاوره ارائه میشه خدمتتون🌹در زمینه مشاوره حقوقی هم در حوزه مسائل مربوط به خانواده (طلاق_مهریه_نفقه_حضانت_جهیزیه_ارث_نسب و دیگر مسائل مربوط به خانواده)مشاوره ارائه میشه،انواع دادخواست، درخواست،لایحه،اظهارنامه در اسرع وقت با ۵۰ درصد تخفیف تنظیم میشه،آیدی مشاور در روبیکا،ایتا،سروش،گپ،بله وآیگپ:moshavere_onlinee                                و در تلگرام:moshavere_onlineeeپیام بدین🌱
توکل بر خدا هر چی صلاحه برا هممون پیش بیاد

سلام.

میشه راهنماییم کنی🥺

من قبلاً خیلی زرنگ بودم...سر ی موضوع کنکور خراب کردم و اومدم پرستاری...

همیشه به فکر کنکور مجدد بودم ، یکم ته دلم رشته ام رو دست داشتم.

اما از وقتی طرح شروع شده ،دلرم نابود میشم...کلا از رشته زده شدم.

خواستگار زیادی دارم ولی فعلا تو مود ازدواج نیستم چون فعلا تکلیفم با خودم مشخص نیست...مهاجرت میکنم یا نه ....

فعلا مشکلم این هست که تحمل بیمارستان رو ندارم ولی مجبور هستم دو سال رو برم.

والا حالم از اکثرا پرستارهای‌ خانوم بهم میخوره... می‌دونی چی میگم که! فرهنگ پایین:(

فقط می‌خوام مخ یکی از رزیدنت هامون رو که انرژی خوبی ازش میگیرم رو بزنم اونم فقط برای دوستی...کسی که تو اون بیمارستان کوفتی ، زود زود تو بخش ببینمش!

کسی که یکم برام دلگرمی باشه ، انترن اینا نمی‌خوام...چون می‌خوام طرفم عاقل باشه و پیشش خودم باشم.

تا حالا هم دوست پسر نداشتم!؟!

آها ،شماره همه رزیدنت هامون رو تو دفتر تلفن بهش داریم.

من کنکور میخوندم اما دیگه حوصله ندارم که یک خط بخونم حالا میخواد درسی باشه یا غیر درسی

سلام. میشه راهنماییم کنی🥺 من قبلاً خیلی زرنگ بودم...سر ی موضوع کنکور خراب کردم و اومدم پرستاری... ...

خب چه راهنمایی از من برمیاد گلم؟

متاسفانه از چه کسیم کمک میخوای 😂من اصلااا با کسی از رزیدنت و اینترنا گرم نمیگیرم و خودمم اهل مخ زدن نیستم

ولی به شخصه خودم نمیپشندم اینکارو تو محیط کاری بخصوص که از طرف شما باشه تازه اونم برا سرگرمی.اینچیزا خیلیییزود و بد تو محیط بیمارستان میپیچه

Nurse🏥