2777
2789
عنوان

امشب دلم خیلی گرفته ب خاطر کار شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 31 پست
گند اخلاقه زود بهش برمیخوره ترسیدم دعوامون بشه خونه مادرشوهرمم نخواستم حرفی بزنم

اوه اوه خیلی بده اینجوری که 

خدا صبرت بده 

این مردا شمشیر رو از رو میبندن کسی چیزی نگه بهشون

فقط به خودت اعتماد کن 🙃😉❤
میپرسیدی خب بگو کجابودی ببین چی میگه اگه درروغ گفت توضیح بخواه

نمیخواستم دروغ دیگه ای بشنوم هم ک امشب مهمان بودم خونه مادرش

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوه اوه خیلی بده اینجوری که  خدا صبرت بده  این مردا شمشیر رو از رو میبندن کسی چیزی نگه ب ...

اره دقیقا

زود قضاوت نکن...ولی فردا ازش بپرس کجا بوده..حال خودتو بد نکن

میدونم بپرسم باز بهم دروغ میگه😭😭

بنظرتون خواستم مطرح کنم چی بگم بهش

بگو رفته بودی پیش بچه خواهرت حالا اسمش رو بگو 

خوب بود چطور حالش چطور بود 

چه خبر از خواهرت چه ساعتی رسیدی خونشون 

بعد از اون یا قبلش پیش کسی نرفتی

گند اخلاقه زود بهش برمیخوره ترسیدم دعوامون بشه خونه مادرشوهرمم نخواستم حرفی بزنم

منم همیشه بخاطر اینکه دعوا نشه از همه چی کوتاه میام، مسائل دیگه رو منظورمه،ولی الان بنظرم خودم در حق خودم ظلم کردم.توام نزار بهت ظلم بشه مگه تقصیر توئه اگه دعوا بشه.میخواست بهت دروغ نگه

بگو رفته بودی پیش بچه خواهرت حالا اسمش رو بگو  خوب بود چطور حالش چطور بود  چه خبر از خوا ...

من هرروز خواهرش رو پسر خواهرش رو میبینم اینجوری بگم میفهمه دنباد مچ گیریم..

یه جوری باشه بهش بگم شمشیر رو از رو ببندم نتونه دیگه دروغ بگه 😌😔

من هرروز خواهرش رو پسر خواهرش رو میبینم اینجوری بگم میفهمه دنباد مچ گیریم.. یه جوری باشه بهش بگم شم ...

بگو خواهرت زنگ زده گفت چرا داداش هنوز نیومده 

یا مثلا بگو خواهرت زنگ زده بود به مامانت داشتن حرف میزدن نگفت تو اونجایی

منم همیشه بخاطر اینکه دعوا نشه از همه چی کوتاه میام، مسائل دیگه رو منظورمه،ولی الان بنظرم خودم در حق ...

بخدا عزیزم از بس تو زندگیم مشکل نداشتم دیگه از دعوا و بحث خسته شدم همش میگم بخاطر بچه هام گناه دارن ولش کن اونم یه اخلاقی داره نمیتونه ب خوبی حرف بزنه تا میایی حرف بزنی اینقد داد بیداد میکنه بخدا میگه من غلط کردم اگ ازت ناراحت شدم🤐🤐🤐🤐

بنظرم هر طور شده رمز گوشیش رو بفهم چیه، بعد ببین چ خبره توش.چون قطعا بپرسی ازش بهت دروغ میگه.اوضاع خ ...

رمزش رو الگو گذاشته خودشم فراموش کرده با اثر انگشت باز میشه 

بخدا عزیزم از بس تو زندگیم مشکل نداشتم دیگه از دعوا و بحث خسته شدم همش میگم بخاطر بچه هام گناه دارن ...

آره از ی جایی به بعد خودت دیگه خسته میشی، آخه فقط اگه داد و بیداد بود میگفتی این عیب رو داره و تحمل میکنم.ولی داره به نفع خانوادش از شما کار میکشه و وقتتون رو میگیره بدون رضایت شما، از طرفی مشکوکه.چی بگم بخدا خیلی ناراحت شدم

آره از ی جایی به بعد خودت دیگه خسته میشی، آخه فقط اگه داد و بیداد بود میگفتی این عیب رو داره و تحمل ...

دیگه واقعا خودمم موندم چیکار کنم باهاش.

بگو خواهرت زنگ زده گفت چرا داداش هنوز نیومده  یا مثلا بگو خواهرت زنگ زده بود به مامانت داشتن ح ...

اره اینجوری بهتره بنظرم