2777
2789

هر حاجتی دارید بگید براتون صلوات بفرستم که به حق همین شب عزیز حاجت روا بشید شمام برای من دعا کنید

من همان چیزی هستم که هستم و از این بابت شرمنده نیستم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله حاجت روا شی گلم

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله عشقم(مجتبی) همه جوره بخوادتم و عاشق و دیوونم باشه و معتاد و مریض نباشه و شغل دولتی عالی با بالاترین حقوق رو داشته باشه و خونه و ماشین عالی بتونه خودش بخره و انشالله این ماه به خیر و خوشی و مبارکی عقد کنیم و کمتر دو ماه دیگه عروسی بگیریم  و کنار هم واقعا زندگی عالی از همه لحاظ و عاشقونه داشته باشیم 😭🙏 و از هم صاحب اولاد سالم و صالح و زیبا بشیم 😭🥺🙏😭 دو ،سه تا پسر و یه دختر 😭🙏🙏تو رو خدا خیییییلیییی دعام کن انشالله خدا خیررو صلاحمو تو خواسته ها و آرزوهام قرار بده و همه ی حاجتامو بهم بده مخصوصا عشقمو تو رو قرآن ویژه دعا کن😭🙏🥺

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺

، آرامش ،آمرزش گناهانم، شفای جسمی بچه هام ، خرید خونه ای که میخوام، عشق و محبت و شادی و احترام بیشتر توی زندگیم، شفای کامل خودم، و رزق و روزی زیاد🙏

انشالله توام به هر چی که میخوای برسی استارتر جان