2777
2789

خانوما تو تهرآن نمیدونید کجا پیش کدوم دکتر کدوم بیمارستان واسه دخترم نمونه برداری استخوان انجام بدم؟ هرجا میرم یا انجام نمیدن یا ریسکشو قبول نمیکنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما نذر تاپیکمو بخون اسی 

از همین امشب اگر پریود نیستی استارت بزن

طبق صفحه ۳۵ نیت کن و نیابت شهید سید مجتبی سید مجرد قمی فراموش نشه
هرروز کمتر از ۱۰۰۰ تا نفرست تا سرعت و قدرت نذر بیشتر بشه

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 

بچه ها تاپیک دومم رو بخونید(معجزه ختمو نذر ...) معجزه حاجت روایی خودمه ان شاءالله دعوت امام زمان هستید

اگر گره کوری که هیچ جوری باز نشده دارید حتما بخونید همه صفحاتش رو

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 

از دکتری که براتون نوشته بپرسید مراکز مورد تایید کجا ها هستن۔

انشالله بلا دوره و با خیال راحت دختر خانمتون بزرگ میشه

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
بیمارستان کودکان ببر ولی بچه خیلی اذیت میشه تموم راه هارو رفتید این اخرینشه؟ مثلا ازمایش ام ار ای ا ...

آره همه راه ها رو رفتیم از رادیولوژی ساده تا اسکن هسته ای ولی فایده نداشت میگن فقط نمونه برداری

از دکتری که براتون نوشته بپرسید مراکز مورد تایید کجا ها هستن۔ انشالله بلا دوره و با خیال راحت دختر ...

هر دکتری که میگه میبریم میگن ریسک داره انجام نمیدیم چون مهره های پشتشه