2777
2789
عنوان

چرا نسل جدید این شکلی ان بچه ها؟😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3143 بازدید | 84 پست
چی دارین میگین ؟؟تربیت بقیه وقتی ب من مربوط نیس ک باعث آزار من نشه .بچه من امروز صحنه بدی دید من نها ...

موافقم باهاتون تربیت اونا تا زمانی بهتون ربطی نداره ک آسیبی ی شما نرسونه ولی وقتی باعث میشن جامعه ب شکلی تبدیل بشه ک باعث فساد های اخلاقی بشه قطعا ربط داره کودک هم تخت تاثیر همت جامعه داره رشد می‌کنه 

نمیگم روابط بین پسر و دختر بده می‌تونه باشه با رعایت حد و مرز ک فک نمیکنم این موضوع تو جامعه ما فرهنگ سازی شه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی کسی میاد تو جامعه تربیتش ب همه مربوطه

اتفاقا فقط ب خودش ربط داره تا وقتی ک ب من و شما بی احترامی نکرده رفتاری مثل رابطه تو  جای عمومی نداشتهک بخواد رو ذهن بچه هامون اثر بزاره ما فضولشون نیستیم ک بازی میکنه یا نه میخنده شوخی میکنه  اصلا فحش میده 

حالایذرع واضحتربگوببینم چیکارمیمردن منکه چیزی نفهمیدم

عزیزم دختره نشسته بود رو تاب پسره شلوارش پایین 😷😷تو حلق دختره الانم میگم دستام میلرزه از حرص

اگه پارک دفتر نگهبانی داره یا دفتر مدیریت. به اونا بگین

عزیزم پارک خیلی بزرگیه من فقط اون قسمت بازیارو بلدم ک نزدیک ورودیه فقط میخواستم بچمو بکشم ببرم از اون خراب شده 

نمیدونم فردا باید چ غلطی بکنم