2777
2789
عنوان

چرا نسل جدید این شکلی ان بچه ها؟😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3142 بازدید | 84 پست
غلط کنه هر خانواده ای خر بزرگ کنه بفرسته تو خیابون 

بخوای حرص همه رو بخوری باید بشینی شب و صبح حرص بخوری چرا طرف اینقدر تربیتش ناقصه.....الان دیگه مدرسه دبیرستان و راهنمایی بری همه شون از دم فحش های مورد دار تیک کلامشونه مخصوصا پسرونه....بنظرتون با این شرایط ما نذاریم بچه تو اجتماع باشه و قرنطینه اش کنیم؟ اون بچه باید اونقدر از لحاظ اخلاقی اغنا باشه که خودش بتونه راهشو از این افراد جدا کنه

مـــن بہ  لبـــاســاتݥ حســـــادټ میــکنـم کہ همیـــشہ عطـــر ِ تنــت رو احســاس مے کنن! :)
بخوای حرص همه رو بخوری باید بشینی شب و صبح حرص بخوری چرا طرف اینقدر تربیتش ناقصه.....الان دیگه مدرسه ...

متاسفانه سن پایین بچه اونطوری تربیت نمیشه که اغنا کنی بقیه اثر نزارن. عین اسفنج همچیو به خود ش میگیره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متاسفانه سن پایین بچه اونطوری تربیت نمیشه که اغنا کنی بقیه اثر نزارن. عین اسفنج همچیو به خود ش میگیر ...

قبول دارم که بچه بلوغ عقلی نمیتونه داشته باشه در این سن

ولی حداقل هارو میتونه تشخیص بده وقتی بهش بگی سمت فلان نفر نرو و بهش بگی اون از لحاظ اخلاقی بهت آسیب میزنه این اصول میتونه تا حدودی از خطر حفظش کنه

مـــن بہ  لبـــاســاتݥ حســـــادټ میــکنـم کہ همیـــشہ عطـــر ِ تنــت رو احســاس مے کنن! :)
قبول دارم که بچه بلوغ عقلی نمیتونه داشته باشه در این سن ولی حداقل هارو میتونه تشخیص بده وقتی بهش بگ ...

حالا راستی یکی شلوار کشیده پایین ما چکار کنیم بچرو؟ وای کاش نبینه بچه ای این احمق هارو ‌‌خاک تو سرشون  

استاتر یا روانشناس حرف بزن این صحنه ای که گفتی بچت دیده ممکنه تاثیر منفی روی طرز تفکرش بذاره

حالا راستی یکی شلوار کشیده پایین ما چکار کنیم بچرو؟ وای کاش نبینه بچه ای این احمق هارو ‌‌خاک تو سرشو ...

حداقلش اینه دیگه اون محیط رو یه مدت طولانی نبینه تا اون خاطره براش یاداوری بشه 

تربیت دیگران به شما مربوط نیست  شما جوری. تربیتش کنید که فقط خودتون الگوش باشید نه بچه ها تو خ ...

سلام

تربیت ما هست ...اما تاثیر محیط و جامعه ای که توش هستیم هم خیلی زیاد هست .. .خصوصا تاثیر گروه همسالانشون اونم تو سن حساس نوجوانی....که بچه از لحاظ روانشناختی بیشتر سمت اونا کشش داره 

اینکه جوری تربیت کنیم فقط خودمون الگوش باشیم ی کمی زیادی  بنظر راحت میاد 

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..

اتفاقا فقط ب خودش ربط داره تا وقتی ک ب من و شما بی احترامی نکرده رفتاری مثل رابطه تو  جای عمومی ...

بچه سالی ?

یا واقعا چیزی از جامعه شناسی واداب  زندگی اجتماعی و حد حدود عرف و قانون  نمیدونی?

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..