2777
2789
عنوان

چرا نسل جدید این شکلی ان بچه ها؟😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3143 بازدید | 84 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببنینن من همسرم دیر از سرکار میا مجبورم خودم ببرمش پس همین اول بگم ک نمیتونم با همسرم برم ماجرا ...

اق واقعا رو مخن

کاربر قدیمی.نی نی یار قبل تعلیق هشدار بده.تو هم خوبی ولی جایی که من نباشم😏

تربیت دیگران به شما مربوط نیست 

شما جوری. تربیتش کنید که فقط خودتون الگوش باشید نه بچه ها تو خیابون

مـــن بہ  لبـــاســاتݥ حســـــادټ میــکنـم کہ همیـــشہ عطـــر ِ تنــت رو احســاس مے کنن! :)

این پارکه خیلی بزرگه من فقط قسمت بازی بچه ها میرم چون خودمم یکم ترسوام راستش اونطرفا نمیرم 

حالا امروز ی دسته دختر پسر ۱۶ ۱۷ ساله ریخته بودن قسمت بازی بچه ها

سوار تابا شده بودن حالا من ب زور بچمو قسمت سرسره نگه داشته بودم نره سمت تابا چون خیلی خیلی بی شخصیتن ..واقعا نمیدونم چجوری بگم بقیشو 

این پارکه خیلی بزرگه من فقط قسمت بازی بچه ها میرم چون خودمم یکم ترسوام راستش اونطرفا نمیرم  حا ...

واقعا آدم میمونه بهشون چی بگه حرفی هم بزنی میخورنت 

کاربر قدیمی.نی نی یار قبل تعلیق هشدار بده.تو هم خوبی ولی جایی که من نباشم😏
یعنی به شما چیزی میگن؟

ن اصلا شوخی های زشتی باهم میکنن

توروخدا ببخشین خانوما برای این حرفم چون واقعا درمونده شدم میگم یهو برگشتم دیدم دختره رو تاب نشسته پسره جلوش با وضع خیلی وحشتناکی.من واقعا مات موندم ک چ غلطی بکنم الان هرچی ب پسرم اصرار ک بیا بریم اینور نیومد آخرش پسرمو زدم و رو زمین کشیدمش اینور ...

معنی مستاصلی رو میدونین ؟؟اون لحظه میگفتم من شکایت اینارو ب کی بکنم اینجا؟؟حرفم بزنم میریزن سرم