2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ بزنی قالی شویی یا مبلمان شویی میان میشورن 

اگه حیاط داری ببر داخل حیاط ایستاده بشوررش بزار همون حالت خشک بشه 

راه سومم من خودم یه طرفشو شکافتم روکشو در آوردم  یه شب گذاشتم تو وایتکس و پودرماشینی بعد که شستم و خشک شد رفتم خرازی زیپ متری خریدم و دوختم اون قسمت که شکافته  بودم  دیگه هر باز مثل ملحفه تشک در میارم میشورم تو ماشین و میکشم روش 

کوچولوهای مامان خیلی دوستون دارم  

شش ماه یکبار در میارم میشورم   یه ملحفه هم کشیدم روش و یه پتو ژله ای هم روش انداختم که هفته ای یکبار اونهارا میشورم هیچوقت دیگه لک نشد   فقط برای تمیزی  میشورمش

کوچولوهای مامان خیلی دوستون دارم  
زنگ بزنی قالی شویی یا مبلمان شویی میان میشورن  اگه حیاط داری ببر داخل حیاط ایستاده بشورر ...

از این روکش‌های ضد تعریق آماده هست میتونی بگیری هر وفت کثیف شد درش میاری میشوری

کاور تشک خوشخواب هست بخرید خیلی خوبه و عالی 

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز

برای منم کثیف شده با جوش شیرین و آب بوش رو گرفتم ولی میخوام روکش ضد تعریق بگیرم خیلی خوبه تشک دو نقره ام داره ولی برای دخترم نداره میخوام بگیرم یه ذره هم تخت خودم کثیف نشده ولی برای دخترم زرده

چقدر میخورن یه نفره رو  میخوام بشورم بعد روکش بندازم

نمیدونم بخدا .مبلامو که ۲۷۰ شستن فک نکنم خوشخواب ۱۰۰ یا ۱۵۰ بیشتر باشه

اگر از بلندای آسمان بترسی،هرگز مالک ماه نمیشوی🌛