2777
2789
عنوان

عصری خیلی گریه کردم

686 بازدید | 61 پست

اونی که دوسشداشتم 7سال بعد سه سال کات دوباره ارتباط گرفتیم و تقریبا هشت الی نه ماهه ارتباطموندتلفنی هست هنوز همو ندیدیم امروز برداشت بهم‌گفت خواهر ،توی پیامش منم پشت بندش بهش گفتم برادر . قلبم هزارتیکه شد بهش پیام دادم تو خیلی قدرت داری تو خیلی جرات داری که یه دل شکسته رو دوباره تونستی بشکنی ، آفرین بهت کاش جلوت بودم واست کف میزدم ، گفتم اگه نمیخاستی من باشم توی حریم شخصیت باید بهم میگفتی خیلی راحت خیلی مسالمت امیز و محترمانه نه اینکه توی یه کلمه باز منو بشکنی، اونقدر از چشام ریخت که خودم دلم برای خودم سوخت ، اون برگشت گفت نه من منظوری نداشتم این‌و گفتم که بخندی ، نمی دونم نمی تونم باور کنم محض خنده گفته . بهش گفتم امشب احیا میری ؟گفت اره ، گفتم واسع منم دعا کن گفت حتما خواهر و یه ایموجی پوکر جلوی جمله ش وقتی خوندم فقط از چشام بارید اونقدر ......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید شوخی کرده چون مذهبی ها میگن خواهر برادر اونم به شوخی گفته 

البته حست مهمه فک نمیکنم صرفاً برای این موضوع گریه کرده باشی

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

همش مسخره بازی بودههههه باور کن عزیزم

و قل رب انزلی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین✓ خدایا مارو هم خونه دار کن.دعا میکنید ماهم بتونیم بزودی و آسونی خونه بخریم و دلمون شاد بشه...خدایا ما بجز تو هیچ پناهی نداریم نا امیدمون نکن قربانت بشم تو خدایِ فراوانی ها هستی.ببخش به ما از نعمتت‌..خدایا شکرت