2777
2789
عنوان

حق با منه یا مامانم؟🤨

387 بازدید | 11 پست

مامانم باهام دعوا کرد ولی خودم دلم خنک شد 

هنوز نامزدم خونه خودم نرفتم 

یکی از اشناهامون از همه جا رونده و موندس انقدر که قلبش سیاه از همه بد میگه حتی اونی که خیلی بهش محبت کنه رو بیشتر از همه ازار میده  

این خانمه شوهر و پسرش هر شغلی میزدن ورشکست میشدن خودش صنایع دستی داشت پدرم کلی کمکش کرد از شهرای مختلف مشتری پیدا کرد و تو حمل و نقل و پست کلی زحمتشو میکشه چندساله  چون پدرم یه شغلی داره ک با همه شهرا در ارتباطه درامد سالانه 700 هزارتومنیشو رسوند به 17 میلیون و من خیلی میشنیدم این ادم پشت من بد میگه منم واسم مهم نبود تا یه روز که صدای ضبط شدشو اوردن دیگ کاملا باورم شد امروز تو به جمعی بود ک تو اون جمعم خیلی در مورد من بد گفته بود اصلا خود همونا صداشو واسم اوردن 

خلاصه گفت انشالله بعد ماه رمضون و محرم همین جمع عروسی بارانوش 

منم خیلی خنثی بهش نگاه کردم گفتم خب مگه شما قراره دعوت بشین؟بقیه میدونستن دلیل این کارم چیه تو چشاشون حتی ذوقم دیدم 

به بقیه نگاه کرد همه ساکت شدن حالا اومدیم خونه مامانم میگه کارت زشت بود 

خوب گفتی

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم بعضی حرفا و رفتارا در شان شخصیت خود ادم نیست ‌. ولی خوب خیلیا مثل شما هستن میخوان در هر فرصتی حال افراد رو بگیرن چون معتقدن حقشه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
به نظرم بعضی حرفا و رفتارا در شان شخصیت خود ادم نیست ‌. ولی خوب خیلیا مثل شما هستن میخوان در هر فرصت ...

نه من همچین اخلاقی ندارم منتها رک بودنو ترجیح میدم 

برای این که نمیخواستم اون ویس و کسی که بهم رسونده بودو لو بدم واس همین ویسو پخش نکردم 

این ادم از اوناس ک بی محلی کنی یا قطع رابطه بازم به رو خودش نمیاره و میاد فقط باید اینجوری ی تلنگر میزد 

مادرت درست میگه 

اصلن برات مهم نباشه شما چهارتا پیرهن کثیف داشتی اون بنده خدا برات شسته مگه بده 

مگه کسی پشتم حرف میزنه اصلن ناراحت نمیشم میگم ببین چقدر داره حرص منو میخوره که پشت سرم بدگویی میکنه قبل اینکه من چیزی بهش بگم خودش داره خودشو زجر میده 

نه من همچین اخلاقی ندارم منتها رک بودنو ترجیح میدم  برای این که نمیخواستم اون ویس و کسی که بهم ...

اخه تعریف ادما در حد و مرز رک بودن متفاوته به نظرم علت ناراحتی مادرت همینه . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

حس زبون دار بودن کردید الان؟ 

گستاخی و بی سیاستی رو رسوندی به اون جمع

آدم عاقل مستقیم تیرشو نمیزنه دوبار اینکارو تکرار کنی نمیگن رکی میگن یه آدم سبک سره که آداب و اصول بلد نیست 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

حس زبون دار بودن کردید الان؟  گستاخی و بی سیاستی رو رسوندی به اون جمع آدم عاقل مستقیم تیرشو ن ...

🫤باید ب گاو بودن ادامه میدادم که فراتر از بدگویی بره و پشتم بگه دختره ج....