2777
2789
عنوان

چطوری عکس رو تبدیل به لینک کنم؟

1414 بازدید | 6 پست

یه تاپیک میخوام بزنم که باید عکس بزارم اما از اونجایی که چند وقته عکس باز نمیشه میخوام بدونم چطوری لینکش میکنید؟

خدا از هرچه پنداری جدا باشد*خدا هرگز نمی‌خواهد خدا باشد *نمی‌خواهد خدا بازیچه دست شما باشد *که او هرگز نمی‌خواهد چنین آئینه ای وحشت نما باشد/از کودکی دلبسته موسیقی سنتی ام 😇چرا هرچی که شیرینه گناهه؟به دل هرچی که میشینه گناهه؟ 

سایت اپلود عکس تو گوگل بزن

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

https://uupload.ir/

تو این سایت

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

چون سایت الان اشکال پیدا کرده بعضی ها برای آپلود عکس می روید داخل اون سایت:

وقتی عکس آپلود می کنید چند تاگزینه دارد حذف بعد از 

۱ روز

۱ هفته

۱ ماه

۳ ماه

۶ ماه

۱ سال

...

در اون سایت بدون ثبت نام شما عکس آپلود می کردید و لینک عکستون رو می گذاشتید تا بقیه ببینن.

اما

⬅️⬅️⬅️ اگر داخل اون سایت ثبت نام کنین می تونید زودتر از موعد عکستون رو حذف کنید.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

https://uupload.ir/ تو این سایت

خعلی خعلی تشکر😻😻😻😻😻

خدا از هرچه پنداری جدا باشد*خدا هرگز نمی‌خواهد خدا باشد *نمی‌خواهد خدا بازیچه دست شما باشد *که او هرگز نمی‌خواهد چنین آئینه ای وحشت نما باشد/از کودکی دلبسته موسیقی سنتی ام 😇چرا هرچی که شیرینه گناهه؟به دل هرچی که میشینه گناهه؟ 
خعلی خعلی تشکر😻😻😻😻😻

❤️❤️

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|